FROLOV презентував унікальний світшот в межах благодійної акції, присвяченої телемарафону Embrace Ukraine

Унікальний світшот від FROLOV до телемарафону Embrace Ukraine представили у "Сніданку з 1+1"

Засновник бренду FROLOV – Іван Фролов представив світшот з унікальним номером 044 та серцем з мапою України, присвяченої телемарафону Embrace Ukraine.

Поделиться:

Нещодавно в ефірі найпопулярнішого ранкового шоу «Сніданок з 1+1» стартувала благодійна акція «Підтримай Україну», приурочена міжнародному телемарафону Embrace Ukraine — #StrivingTogether, що пройде в Амстердамі 21 червня. Першими подарунками стали 100 комплектів останнього накладу марок з кораблем. 

Підтримай Україну

Сьогодні ж, 18 червня, став відомий другий лот, який представив асновник бренду FROLOV – Іван Фролов. 

Фролов

Так, в прямому ефірі ранкового шоу Іван Фролов представив світшот з унікальним номером 044 та серцем з мапою України, на якому будуть вишиті ініціали переможця. Донати для цього лоту прийматимуться з 8:00 ранку до 20:00 вечора 18 червня.

світшот Фролов

Оголошення благодійника, який здійснить найбільший внесок, відбудеться 21 червня та буде оприлюднений в соціальних мережах ТЕТ та на сторінці «Сніданку з 1+1» в Instagram. 

«Анатомічне серце вже багато років є логотипом бренду FROLOV. Адже ми ототожнюємо наш бренд з любов’ю, тими почуттями, які пропускаємо через серце з пристрастю…Кожне серце унікальне, адже створене окремим майстром з вишивки. Один із майстрів якраз і створив це серце з мапою України, яке, дякуючи сучасним технологіям, також оживе і заб’ється на екранах мільйонів глядачів 21 червня в Амстердамі під час Embrace Ukraine — #StrivingTogether», зазначив Іван Фролов у прямому ефірі «Сніданку з 1+1». 

Традиційно, для того, аби взяти участь в акції, необхідно перейти за спеціальним QR-кодом в ефірі «Сніданку», авторизуватися в системі Донорбокс (тобто вказати свої прізвище та імʼя, а також електронну пошту) та відправити благодійний донат (мінімальна сума — 5$). 

донати

Усі виручені кошти через глобальну фандрайзингову платформу UNITED24 будуть відправлені на закупку рентген-апаратів С-арки для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим унаслідок повномасштабної війни рф в Україні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час телемарафону Embrace Ukraine у Амстердамі найактивнішому благодійнику подарують прапор України, підписаний Президентом Володимиром Зеленським

Нагадуємо, у вівторок, 21 червня, о 21:00 за Києвом у столиці Нідерландів — місті Амстердам, відбудеться міжнародний благодійний телемарафон на підтримку України Embrace Ukraine — #StrivingTogether. Захід пройде напередодні засідання Європейської ради у Брюсселі і прагне консолідувати європейську аудиторію навколо теми готовності України стати частиною родини ЄС. 

Серед артистів, які звертатимуться до багатомільйонної аудиторії з Музейної площі в Амстердамі, — переможці «Євробачення» Conchita Wurst та Emmelie de Forest, європейські зірки Blind Channel, S10 та Malik Harris. Учасниками заходу стануть українські суперзірки, які тричі принесли Україні перемогу на «Євробаченні» — Kalush Orchestra, Jamala та Ruslana, а також справжня легенда України та Європи – VERKA SERDUCHKA & band.

Головним медіапартнером телемарафону Embrace Ukraine — #StrivingTogether є найпопулярніше ранкове шоу країни «Сніданок з 1+1», що нині транслюється на телеканалах ТЕТ та 2+2 щоденно, а також в YouTube. В ефірі «Сніданку» з 16 червня відбуватиметься спеціальна благодійна акція, в межах якої глядачі можуть зробити донати через платформу UNITED24 та стати обдарованими унікальними тематичними подарунками від зірок.

Дивіться «Сніданок з 1+1» щодня на телеканалах ТЕТ та 2+2, а також в YouTube з 7:00 у будні та з 8:00 на вихідних.

Новости по теме