Ганзера тестує пісні на батькові, а Грачова не могла повірити своєму щастю

Ганзера тестує пісні на батькові, а Грачова не могла повірити своєму щастю

В командах Олександра Пономарьова та Діани Арбєніної залишилася рівно половина від тієї кількості учасників, які вийшли на сцену в першому прямому ефірі "Голосу країни".

Поделиться:

Прощання з кожним з них було непростим як для тренера, так і для колег екс-учасників по сцені. Тепер ті, хто більше не у грі, підтримують конкурсантів, які все ще сподіваються на перемогу, аплодують їм під час виступів та обіймають за лаштунками.

Неймовірно переживав за Дашу Мінєєву та Катерину Грачову колишній підопічний Пономарьова Дмитро Теймуразов. Хлопець першим привітав дівчат з продовженням участі у шоу та не припиняв засипати їх компліментами за вдалі виступи. А ось команда Діани Арбєніної чи то похвалу, чи то критику вислуховувала у гримерці свого тренера. Російська рок-діва щось дуже довго розтлумачувала своїм підопічним, проте вийшли від неї всі у доброму гуморі.

Щасливим виглядав Іван Ганзера – ще б пак, адже хлопця вже втретє поспіль глядачі називають своїм фаворитом. Сам же Ваня наголошує, що якби не Діана, він би з репертуаром точно жодного разу не вгадав. "Я люблю музику в усіх її проявах, - розповідає хлопець. – І коли ми готуємося до концертів, то я розмірковую зовсім не прагматично. Наприклад, подобається мені пісня, і я вже хочу ї виконати на сцені, навіть, якщо вона не хіт. В такі моменти мене зупиняють Діана й тато. Тренер каже: уяви себе з пультом від телевізора. Людина чує незнайому композицію, перемикає канал і вже не слухає тебе, не голосує. А тато завжди може порадити, що співати. Він каже, що він і є народ, а тому на ньому можна тестувати увесь репертуар. Вони домовляться між собою, а я й погоджуюся, якщо обрана пісня мені до душі".

Ліка Бугайова, яка цього вечора вибула з проекту, зовсім не засмутилася. Адже вона отримала букет квітів від свого улюбленого тренера, а в шоу залишилася її подруга Наталія Гордієнко. І доки остання перевдягалася у звичні джинси та кеди, Ліка обіймалася з Іриною Пойзен та пропонувала їй разом йти святкувати свій "виліт". Невідомо, чи погодилася Іра, проте оточуючі наголошували: в команді Пономарьова склалася недобра традиція, бо вже вдруге проект залишає той учасник, який ще минулого разу був лідером глядацького голосування. Втім, цей забобон не поширюється на Владислава Ситніка – тричі беззаперечний лідер своєї команди після ефіру живо спілкувався з прихильницями і приймав телефонні вітання.

Не замислюється про свою подальшу долю й Катерина Грачова, яка не могла повірити, що її підтримали глядачі. "Це для мене дуже несподівано, - зізналася дівчина. – Ось Влада називають фаворитом, і мене відразу за ним! Просто неймовірно!". Привітала Катю також її суперниця на минулому ефірі – Аліна Башкіна. Дівчата підтримують дружні стосунки, а сама Аліна вболіває за всіх учасників своєї команди, розділивши свої симпатії між ними порівну.

Сергія Юрченка за лаштунками чекала вся сім'я: мама, дружина та маленький син Андрій. Нарешті вокаліст зможе приділити їм час, адже на відпочинок у Сергія зараз є мінімум тиждень. І доки одні розслабляються, інші репетирують в посиленому режимі. Цієї неділі на сцену "Голосу країни" вийдуть команди Руслани та Стаса П'єхи. А найближчим часом читайте на нашому сайті інтерв'ю з найяскравішими артистами вчорашнього ефіру.