Геловінська підбірка: ТОП-10 фільмів жахів, які можна переглянути на Київстар ТБ

ТОП-10 фільмів жахів, які можна переглянути на Київстар ТБ

Геловінська підбірка фільмів жахів, які можна переглянути на Київстар ТБ.

Поделиться:

У ніч на 1 листопада західний світ відзначає Гелловін. Бренди міряються один з одним “жахаючими” маркетинговими кампаніями, екстер’єри та інтер’єри закладів поповнюються жовтогарячими гарбузами – усе для того, аби створити саме ту геловінську атмосферу: з випрошуванням цукерок, кажанами, привидами та страшними історіями.

За промокодом FORYOU ви отримаєте 7 днів преміального доступу на Київстар ТБ та зможете безкоштовно переглянути улюблені фільми жахів. 

Хоча у сучасному світі нам вистачає реальних страшних історій, іноді хочеться переключити свою увагу на історії вигадані. Тут ми згадуємо про кіно. Якщо ви шукаєте, що подивитися на Гелловін, то Київстар ТБ має для вас підбірку найновіших жахастиків, які зараз доступні на платформі для безкоштовного перегляду:

  1. Демонічне прокляття Абізу (2022)

Молода подружня пара з нетерпінням чекає дитину. Але ще більше її появи чекає демон Абізу, жертвами якого, згідно з іудейською міфологією, є вагітні жінки та немовлята. Клер та її чоловік опиняються у громаді, яка веде давню боротьбу з цим породженням зла.

  1. Крик (2022)

Минуло 25 років з тих часів, коли тихе містечко Вудсборо сколихнули жорстокі вбивства, що стали основою для цілої серії культових слешерів. У будинку старшокласниці Тари лунає телефонний дзвінок. Невідомий починає розпитувати її про улюблені фільми жахів. Кожне питання наближає дівчину до усвідомлення, що з нею говорить Вбивця. Тара неправильно відповідає на останнє питання, і «Примарне обличчя» знову бере до рук ніж. Про напад дізнається Сем, старша сестра школярки. Вона повертається у Вудсборо, щоб разом зі старими друзями (Гейл Уезерс, Сідні Прескотт і колишнім шерифом містечка Дьюї Райлі) вчергове відшукати і зупинити маньяка.

  1. Усміхайся (2022)

Психіатр Роуз стає свідком химерного випадку за участю своєї пацієнтки. Після чого з нею починають відбуватись дивні речі, які бачить лише вона. З часом вона впевнюється, що її переслідує щось надприродне та дуже лихе. Чому зло обрало її? І чи зможе вона протистояти цій силі?

  1. У пастці (2021)

Емма та її чоловік Марк святкують річницю в будиночку біля озера. Після романтичного вечора Емма прокидається прикутою наручниками до мертвого тіла свого чоловіка. Сама і вдалині від цивілізації, вона зіткнеться з жахливими та ретельно спланованими пастками. Чи зможе Емма вибратися з цього жахливого місця живою, чи покійний чоловік потягне її за собою?

  1. Володарка (2020)

Події відбуваються в майбутньому, коли кілер може опинитися в тілі чергової жертви за допомогою унікальних мозкових імплантів. Тут замішана якась організація, а виконавиця подібних страшних завдань несподівано починає помічати власне перетворення на іншу людину.

  1. Година диявола (2019)

Двоє аферистів досягли успіху, запустивши онлайн-шоу про обряди екзорцизму. Насправді ж кожен випуск — це ретельно продумана постановка. Та одного разу просто у прямому ефірі їм доводиться зіткнутися зі справжнім демоном… Дівчина одного з «екзорцистів» стає одержимою духом, який бере в заручники всю команду. Аудиторія онлайн-перегляду стрімко зростає, коли демон піддає знімальну групу жорстоким і принизливим випробуванням та змушує розкрити темні секрети, які вони приховували одне від одного.

  1. Віваріум (2019)

Молода вчителька початкових класів Джемма та різноробочий Том вирішують з'їхатися і з цією метою заходять до агентства нерухомості, де їх зустрічає дуже дивний співробітник. Він привозить їх у нещодавно збудований житловий квартал у передмісті, показує будинок №9, а потім зникає. Пара спочатку намагається вибратися, але незабаром з жахом розуміє, що вони застрягли в цьому моторошно-стерильному лабіринті однакових будівель, і всі дороги приводять їх до будинку № 9. У відчаї вони навіть підпалюють будинок, але наступного дня виявляють його новеньким, а також знаходять коробку з немовлям та записку: «Виростіть дитину, отримайте свободу».

  1. Кімната бажань (2019)

Молода пара Кейт і Метт перебралися з густонаселеного Нью-Йорка в самотній будиночок. Місцеві жителі радо їх зустріли, але попередили про історію будинку — його попередні власники були вбиті. «Будинок на крові» — такі заголовки знайшов Метт у місцевих ЗМІ. Це не вселяє оптимізму, звичайно ж. Пара дуже сильно мріє про дитину, але дві попередні вагітності Кейт закінчилися викиднями. Вони не збираються здаватися, але надії мало. І все ж їхній будинок не такий простий, як здавалося спочатку. Метт знайшов дивну замуровану кімнату. Вона виконує будь-які матеріальні бажання. Пляшка віскі, коштовності, оригінал Ван Гога, мільйон доларів — що завгодно. Коли вони награлися, Кейт вирішила попросити те, чого вона хоче найбільше — дитину. Тільки те, що створено в кімнаті, не має залишати будинок… А хлопчик колись захоче на свободу.

  1. Дім, який побудував Джек (2018)

США 70-их років ХХ століття. Перед нами Джек — серійний маніяк, який вважає кожне своє вбивство витвором мистецтва. Ми побачимо, як за 12 років цей чоловік зі звичайної людини виріс у серійного вбивцю. З кожною дією Джека поліція все ближче й ближче до нього, що приносить йому чимале задоволення. Протягом усього шляху становлення маніяка ми бачимо його проблеми, його опис власного стану, його розмови з невідомим Верджі. Його внутрішній світ буде розкриватися разом із кожною новою жертвою.

  1. Вбивство священного оленя (2017)

Стівен Мерфі — звичайний кардіохірург з неймовірною харизмою. Він щасливо живе зі своєю прекрасною дружиною Анною й із чудовими дітьми Кім і Бобом. Стівен прихистив також дивного хлопчика-підлітка на ім’я Мартін. На вигляд він не несе ніякої небезпеки, але його настрій і поведінка можуть призвести до неймовірних наслідків. Стівен несе відповідальність за все, що робить хлопчик. Життя чоловіка починає розвалюватися, він втрачає багато і, врешті-решт, повинен зробити величезну жертву, щоб все хоч трохи налагодилося. Питання тільки в тому, чи здатний Стівен на таку жертву?

Новости по теме