Героєм "Хоробрих сердець" стане найсміливіший художник Донецька

Героєм "Хоробрих сердець" стане найсміливіший художник Донецька

Мирні жителі окупованих територій, які без зброї знаходять спосіб протистояти бойовикам – герої нового випуску "Хоробрих сердець".

Поделиться:

Мирні жителі окупованих територій, які без зброї знаходять спосіб протистояти бойовикам – герої нового випуску "Хоробрих сердець".

Що трапиться, якщо в Донецьку вийти на вулицю з прапором України, і як кримчани йдуть у підпілля – в ефірі 1+1 у неділю 23 листопада. Початок "Хоробрих сердець" – о 21:30.

"Одні з них патріоти, інші – просто порядні люди. І вони не можуть спокійно дивитися, як навколо господарюють самозванці з автоматами", – каже про героїв випуску ведучий "Хоробрих сердець" Ахтем Сеітаблаєв.

В студію "Хоробрих сердець" прийде донецький художник Сергій Захаров, який став героєм для всієї України. Його називають "донецьким Бенксі". Саме Захаров – автор жорстких карикатур на Гіркіна, Моторолу та інших бойовиків. Його малюнки з'являлися в Донецьку в найнесподіваніших місцях і доводили до сказу терористів.

Художник провів в полоні у бойовиків півтора місяця. Як вдалося витримати тортури і вирватися на свободу – Сергій розповість свою дивовижну історію в студії "Хоробрих сердець".

Ще одна героїня з Донецька – Ірина Довгань, патріотка і волонтер, яку сепаратисти приставили до ганебного стовпа і обмотали прапором України. Фото, на яких розлючена жінка б'є Ірину ногою в живіт, "підірвали" Інтернет.

Тим часом у Криму стає все небезпечніше висловлюватися за єдину Україну. Мустафа Джемілєв розповість про страшні випадки зникнення кримських татар, а відома блогер Ліза Богуцька – про полювання, яке відкрили на неї російські спецслужби.

Також журналісти "Хоробрих сердець" розшукали росіянку, яка зі словами "На, Міша, постріляй" кинула пістолет в Пореченкова. Активістка Катерина Мальдон прийде в студію, щоб відповісти на важливе для українців питання - чи розуміють росіяни, що між Україною і Росією зараз йде кровопролитна війна.

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" і компанія "1+1 Media" прагнуть полегшити службу українським військовим. За допомогою проекту розпочато збір коштів на реанімобілі. На сайті http://horobri.1plus1.ua/ можна зробити благодійний внесок або взяти участь в аукціоні, лоти для якого надали відомі українці.

Ведучий проекту "Хоробрі серця" – відомий актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв.

"Хоробрі серця" дивіться на каналі 1+1 щонеділі. Початок о 21:30.