Герої шоу "Мамо, я одружуюсь?" пройшли випробування часом

Герої шоу "Мамо, я одружуюсь?" пройшли випробування часом

Мама Макса повернула дівчину "з минулого", а Олександр цілував Віку і говорив про дітей.

Поделиться:

Мама Макса повернула дівчину "з минулого", а Олександр цілував Віку і говорив про дітей.

Герої реаліті "Мамо, я одружуюсь?" знову шокують. У відчаї, що ніхто з дівчат не підходить на роль дружини Максу, його мама Олена вирішила запросити до свого будинку "дівчину з минулого".

Катерина – сподобалася Олені Дмитрівні ще під час першого кастингу. Однак її повернення на проект стало справжнім стресом для всіх. Після того, як мама Макса позбулася Яни, решта дівчат вирішили, що вони вже у фіналі проекту. І ось на тобі – нова конкурентка.

Яна, до речі, стала вигнанницею за те, "що власним нарядам приділяла більше уваги ніж мені та Максиму", пояснила Олена Дмитрівна.

Усім героям проекту цього тижня довелося пройти найсуворіше випробування – часом. Вправні гримери зістарили кожного з учасників на 30 років. В такому вигляді – зі зморшками, з сивиною у косах – наші герої провели цілий день.

Цікаво, що зістаренню піддалися не тільки дівчата, але й самі холостяки. Саме в такому вигляді вони провели свої побачення.

Так, мама Сашка відправила на побачення з ним Вікторію. Романтична зустріч відбулася на яхті. Олександр та Віка вжилися в роль старого подружжя настільки, що почали всерйоз розмовляти про спільних дітей!

Здивувала мама Святослава. Вже вдруге поспіль жінка відправила на побачення з сином Інну. Невже, фаворитка??? Інна та Славко були у народних образах. До речі, Святослав з вусами – ну, вилитий Тарас Шевченко :).

А загримований Дмитро був справжнім втіленням американської мрії. За легендою цей суворий пан був власником футбольного бізнесу. Його шикарне побачення пройшло з Лесею.

Правда, не до радощів було її конкурентці – Віолетті. Саме її мама Дмитра Тетяна попросила піти зі свого будинку.

Та найбільший сюрприз жінці підготував власний син. Він попросив, щоб вона повернула у будинок білявку Аню Зенкову. Нагадаємо, Аня залишила проект достроково і зі скандалом. Але впертий футболіст вподобав дівчину.

Що відповість пані Тетяна? Чи поступиться вона власними принципами, аби догодити сину? Не пропустіть наступний випуск реаліті "Мамо, я одружуюсь?" 9 жовтня о 20:15 на каналі 1+1.