Героїня "Сили" приховує особисте життя через контракт

Героїня "Сили" приховує особисте життя через контракт

Виконавиця головної ролі у серіалі "Сила. Повернення додому" Джансу Дере пояснила, чому так приховує особисте життя.

Поделиться:

Виконавиця головної ролі у серіалі "Сила. Повернення додому" Джансу Дере пояснила, чому так приховує особисте життя.  Причини дві: по-перше, актриса не належить до тих людей, які можуть поділитися усім, а по-друге, говорити про особисте життя їй заборонено контрактом, пише газета "Жизнь".

"Для мене дуже важливо, щоб особисте життя було неприкосновенним. Я не лізу в життя інших людей і чекаю того ж від них. Так, вони можуть питати про все, що їх цікавить. Але право вибору - відповідати чи ні - я завжди залишаю за собою", - відповідає Джансу Дере журналістам.

Окрім особистих стосунків, зірка серіалів "Сила" та "Величне століття. Роксолана" приховує також політичні уподобання. Усім іншим вона охоче ділиться з журнулістами.

"За контрактом мені не можна говорити про особисте життя та політику, - зізналася актриса. - Та навряд чи папарацці можуть зловити мене десь напідпитку: я не вживаю алкоголь і не палю. Мене можна побачити на пробіжці, задихану і з червоними щоками, але я цього не соромлюся. Ходжу по вулиці без охорони, можу ходити з друзіми на дискотеку, дуже люблю подорожувати".

Нагадаємо, на сайті 1+1 можна дивитися серіал "Сила. Повернення додому" онлайн.

Дивіться "Сила. Повернення додому" онлайн:

"Сила. Повернення додому", 15 серія, ч.1

"Сила. Повернення додому", 15 серія, ч.2

 

"Сила. Повернення додому", 14 серія, ч.1

"Сила. Повернення додому", 14 серія, ч.2

 

"Сила. Повернення додому", 13 серія, ч.1

"Сила. Повернення додому", 13 серія, ч.2

Серії доступні для перегляду на сайті протягом 7 днів з дня показу в ефірі 1+1.