Глядачі "1+1" побачать улюблену Роксолану у новому серіалі

Глядачі "1+1" побачать улюблену Роксолану у новому серіалі

Одну з головних ролей у картині виконала улюблена Роксолана:  актриса Вахіде Перчин зіграла матір головної героїні.

Поделиться:

З 26 січня на "1+1" прем'єра турецького серіалу "Сила кохання Феріхи". Одну з головних ролей у картині виконала улюблена Роксолана: актриса Вахіде Перчин зіграла матір головної героїні.

Її дочка Феріха, роль якої виконує Хазал Кайа, намагається почати нове життя і зберегти своє кохання, адже саме кохання дає дівчині сили боротися з життєвими негараздами. Перша серія картини вийде в ефір 26 січня, о 17:10 на каналі "1+1".

Головна героїня історії Феріха Йилмаз виросла в бідній сім'ї. Її батьки - прислуга в багатому домі. Дівчинка змалку спостерігає, як живуть заможні господарі будинку, і мріє вирватися з бідності. Прагнучи кращого життя, Феріха вступає до престижного Стамбульського університету, де навчається "золота молодь". Дівчина планує здобути гарну освіту і зробити кар'єру. В університеті вона зустрічає Еміра, роль якого виконує  Чагатай Улусой, спадкоємця великого статку і видного нареченого, на якого ведеться справжнє полювання. Феріха привертає увагу Еміра своєї безкорисливою простотою, і це одразу стає приводом для заздрощів інших дівчат. Феріха відчайдушно приховує своє походження від усіх, щоб не стати посміховиськом для друзів, але все таємне стає явним, і Емір дізнається, хто така Феріха. Чи стане їхній любові сил, щоб подолати прірву між закоханими?...

"Серіал "Сила кохання Феріхи" розповідає про те, як кохання надає людині сил, щоб жити й боротися за своє щастя. Я взагалі вважаю, що любов - головна рушійна сила у житті кожної людини, і коли її немає, життя втрачає кольори. Мені було дуже приємно зніматися в цьому серіалі, в нас зібралася чудова команда. Моя головна партнерка на знімальному майданчику Вахід Перчин не тільки грала мою маму, а й була нам усім мамою під час зйомок: дуже нас підтримувала і завжди могла дати необхідну пораду. Я рада, що мені пощастило з нею попрацювати", - розповідає виконавиця головної ролі, актриса Хазал Кайя.

Читайте також: Корольок: Найкрасивіші турецькі актриси, які зіграли Феріде

Саме під час зйомок серіалу "Сила кохання Феріхи" в актриси Вахіде Перчин виявили рак молочної залози. Вахіде була змушена покинути знімальний майданчик, щоб боротися за своє життя. Команда, що працювала над створенням серіалу, всіляко підтримувала актрису в її боротьбі за життя і навіть призупинила виробництво проекту до моменту, коли Вахіде змогла повернутися на знімальний майданчик.

Дивіться серіал "Сила кохання Феріхи" з понеділка по п'ятницю о 17:10 на "1+1".