"Голос.Діти" на "1+1" знову б'є рекорди телеперегляду

"Голос.Діти" на "1+1" знову б'є рекорди телеперегляду

Єдиний в Україні дитячий вокальний проект "Голос.Діти" перевершив показники свого прем'єрного випуску

Поделиться:

Єдиний в Україні дитячий вокальний проект "Голос.Діти" перевершив показники свого прем'єрного випуску. Другий випуск, який телеглядачі побачили 8 лютого, став не лише беззаперечним лідером у своєму слоті, а й найкращою програмою тижня на українському телебаченні – за аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг становив 9,8%, частка ― 25,4%. Загальна аудиторія випуску перевищила 9 млн глядачів (4+).

Крім того, телеканал "1+1" став лідером за день по комерційній аудиторії 18-54 (вся Україна) з долею 12.3%:

Нагадаємо, проект "Голос.Діти" виходить на телеканалі 1+1 щонеділі, о 21:00. Тренерами проекту стали Тіна Кароль, Потап та Наталя Могилевська. Ведучі – Катерина Осадча та Юрій Горбунов.

Новини проекту читайте на сайті.

"Голос. Діти" - адаптація голландського формату компанії Talpa "The Voice Kids". За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють зіркові тренери, які представляють різні стилі музики.

Учасниками проекту є діти у віці від 7 до 14 років. Зіркові наставники формують свої команди під час "сліпих прослуховувань" – вони сидять спиною до сцени та обирають учасників, орієнтуючись виключно на їх вокальні дані.

Показники розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК; оператор панелі – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом 1+1. Показники розраховані для цільових аудиторій: 18-54 (Україна) та 4+ (Україна). Дані по загальній аудиторії ― rch# (4+). Слот Голос. Діти – 21:00-23:25, 08.02.2015. Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК http://tampanel.com.ua/about/glossary/