"Голос. Діти" Найочікуваніша прем'єра!

"Голос. Діти" Найочікуваніша прем'єра!

В ефірі 1+1 - довгоочікувана прем'єра вокального шоу, де головними дійовими особами стали вокалісти віком від 6 до 14 років. Українська адаптація голландського формату "The Voice Kids".

Поделиться:

В ефірі 1+1 - довгоочікувана прем'єра вокального шоу, де головними дійовими особами стали вокалісти віком від 6 до 14 років. Українська адаптація голландського формату "The Voice Kids". Вперше на нашому телебаченні - професійне вокальне шоу, де діти співають, як дорослі. Тут немає фонограм і мінусовок. Ви почуєте винятково живий спів під акомпанемент живого джаз-бенду.

Шоу розпочнеться з етапу "сліпих прослуховувань". Це один з найскладніших моментів, як для зіркових тренерів, так і для учасників. Наставники сидять спиною до сцени. Вони не бачать вокаліста, не знають його вік. Вони чують лише його голос. Якщо тренер вирішує, що саме цей голос він хоче собі в команду, він натискає кнопку і розгортає крісло обличчям до сцени. Якщо вокаліста вибрав не один, а два або три тренери, той сам вирішує, в чию команду піти.

Зірковими тренерами шоу "Голос. Діти" стали Олег Скрипка, Тіна Кароль та LOBODA. Вони сформують три команди по 15-ти вокалістів. Наступний етап - музичні ринги, де юні артисти зійдуться по троє в вокальних баталіях. І тільки ті учасники, які успішно пройдуть випробування, потраплять у прямі ефіри шоу.

"Голос. Діти" - ви не повірите своїм очам! Щонеділі о 20.15 на "1+1".