"Голос. Діти" - Олег Скрипка обійшов Кароль та Світлану Лободу

"Голос. Діти" - Олег Скрипка обійшов Кароль та Світлану Лободу

Щойно закінчився другий епізод вокального проекту "1+1" "Голос. Діти". Олег Скрипка став лідером за кількістю відібраних конкурсантів, а емоціі між Тіною Кароль та Світланою Лободою продовжують загострюватися.

Поделиться:

Щойно закінчився другий епізод вокального проекту "1+1" "Голос. Діти". Олег Скрипка став лідером за кількістю відібраних конкурсантів, а емоціі між Тіною Кароль та Світланою Лободою продовжують загострюватися.

Для Олега Скрипки вечір розпочався з подарунків. 12-річний Максим Опанащук з міста Рівне до виступу підготувався грунтовно. Крім запального хіта "Смажений кабанчик" Максим привіз своєму кумирові серветку, на якій сам вишив логотип "Голос. Діти". А зробив це конкурсант прямо за лаштунками проекту, у перервах між репетиціями!

11-річний Сергій Черепахін з Луганська підкорив глядачів і тренерів проекту не тільки незвичайним для свого віку репертуаром. Щоб краще передати настрій пісні Володимира Висоцького "Я не пив, не їв", хлопець одягнув характерну кепку, відмовився від допомоги джаз-бенду і акомпанував собі на гітарі. "Я вважаю, що чоловік не повинен співати попсу", - пояснив вибір такої чоловічої пісні Сергій. Результат - відразу два тренери, Олег Скрипка та Тіна Кароль, побажали бачити в своїх командах оригінального виконавця.

14-річна Ольга Дулумбаджі з Києва зі своєю Crazy підірвала зал і ледве не стала "яблуком розбрату" у тренерському складі. До дівчини повернулися відразу три зіркових наставника. І якщо Скрипка готовий був поступитися дамам, то Тіна і Світла не збиралися здаватися. Цей бій Скрипкою та Кароль був програний спочатку, адже Ольга бачила себе тільки в команді Світлани Лободи.
- У голосі Ольги є модність, яку я дуже люблю, і я знаю, як цю якість застосувати, щоб завжди бути на висоті, - каже LOBODA.

Ще одна вокалістка з Рівного, 12-річна Катя Качанівська, прийшла у проект із запальним хітом "Я люблю буги-вуги". І вмить запалила серце Олега Скрипки. Ця бойова дівчинка вміє досягати своєї мети, а невдачі сприймає, як досвід, який допомагає йти далі. Схоже, у команді Скрипки намітився сильний претендент на перемогу.
- Я, звичайно, шокований, що мої колеги не розгорнули крісла до Каті. Але зате в моїй команді з'явилася чудова вокалістка і справжній ураган емоцій. І добре, що Тіна і Світлана не повернулись! - Радіє Олег.

Юрій Самарський з Чернігова своїм кумиром вважає Жанну Агузарову. Ось чому сцену шоу 12-річний хлопчина прийшов підкорювати з піснею "Старый отель". І вмить опинився у команді Тіни Кароль.

11-річна одеситка Руслана Калашнікова не боїться бути не такою як усі. Дівчинка спокійно мириться з тим, що однокласники вважають її ізгоєм. Все, що їй потрібно - дружба, мрії, пізнання себе і світу - Руслана знаходить у книгах. Унікальність цієї конкурсантки, з упевненістю виконуючою I belive I can fly, Кароль і LOBADA змогли відчути спинами.

Цей вечір прикрасили найменші конкурсантки проекту "Голос. Діти"- 7-річна Настя Багінська (Біла Церква) та 6-річна Маша Круценко (Київ). На жаль, для однієї з них виступ закінчився сльозами.

- Під час репетицій Настя неймовірно блискуче співала свої "Три поради"! Дуже шкода, що в найвідповідальніший момент вона перелякалася. Це, звичайно ж, абсолютно зрозуміло для дитини семи років. Тому й виступ не вийшов, у неї у горлі були спазми, які просто не давали Насті співати, - прокоментував виступ юної конкурсантки музичний продюсер шоу Костянтин Меладзе.

Юній Марії Круценко, навпаки, вдалося впоратися з хвилюванням і достукатися до серця Олега Скрипки. Злегка забутий хіт Ані Лорак "Я вернусь", який так зворушливо виконала Маша, став для дівчинки пророчим - вона знову вийде на сцену проекту "Голос. Діти", тепер вже у батлах. А допомагати Маші готуватися до другого серйозного випробування у цьому проекті допоможе її мама - співачка та учасниця "Голосу країни" Таша Круз.

Не пощастило в цей вечір і більш старшим конкурсантам: 12-річному Гідаяту Сеідову (Харків), 14-річної Лізи Розізнаній (Козятин) та її ровесниці з Дніпропетровська Дарині Акуловій. Дівчатам не вдалося розгорнути до себе тренерські крісла ні хітом Крістіни Агілери Hurt у виконанні Лізи, ні піснею "Як багато років" Троянди Римбаевої, яку так ніжно заспівала Даша. Так, шоу - річ непередбачувана і рішення тренерів передбачити неможливо навіть найсильнішим конкурсантам.

- Не забувайте, ми не знаємо історії конкурсантів до їх виходу на сцену, - каже Тіна Кароль. - Перше, що ми дізнаємося про них - це чуємо їх голос. В голосі Лізи верхні нотки були нестійкими, мені здається, їй не вистачило хоробрості. Але вона дуже музична, вона грамотна, вона целспрямована! Я щиро бажаю Лізі удачі і раджу ніколи не боятися на сцені. Що стосується Даші, я, наприклад, не знаю, з якою піснею працювала б з нею далі.

- Наш тренерський склад просто неповний. У "Голосі країни" був Пономарьов, який відповідав за академічні голоси. Я теж не впевнений, що зміг би далі правильно працювати з Дашею, - підтримав Тіну Олег Скрипка.

Незвичайний голос Гідаята Сеідова підкорив Костянтина Меладзе ще під час кастингів. Музичний продюсер "Голос. Діти" був абсолютно впевнений в успіху цього конкурсанта і не очікував, що до Гоше не розвернеться жодне тренерське крісло. Зіркові ж наставники не врахували, що хіт Алли Пугачової "Свеча горела на столе" за їх спинами може звучати з вуст хлопця, а не дівчини.
- Ми всі жалкуємо, що не повернулись, - пояснює Тіна Кароль. - Я, наприклад, подумала, що на сцені досить середня дівчинка.

- Звинувачувати тренерів у тому, що вони не можу розчути стать співаючого на сцені дитини, не можна. Тому що цього не зможе зробити ніхто, - коментує підсумки вечора Костянтин Меладзе. - Але критерії їх вибору теж іноді не зрозумілі. Іноді вони обирають конкурсантів, які співають досить посередньо, і не розгортають крісла до дуже сильних вокалістів. Таким як Гоша Сеїд і Ліза Розізнана. Так, діти хвилюються, але за півтори хвилини можна знайти нотки, які вказують на те, що за спиною стоїть відмінний вокаліст. Хотів би нагадати нашим тренерам, що в першу чергу треба прислухатися не до пісні, не до особистих вподобань, а до голосу. Адже наш проект називається "Голос".

Отже, за підсумками другого епізоду "сліпих" прослуховувань команда Олега Скрипки поповнилася одразу чотирма вокалістами: Максим Опанащук, Сергій Черепахін, Марія Круценко та Катя Качанівська. У Тіни Кароль додалося двоє підопічних - ними стали Юрій Самарський і Руслана Калашник. Світлана Лобода в цей вечір забрала у свою команду Ольгу Дулумбаджі.

Хто з учасників третього епізоду "сліпих" прослуховувань успішно пройде далі? До яких способів готові вдатися зіркові наставники, щоб роздобути собі сильного вокаліста? Що або хто змусить Світлану Лободу спровокувати на скандал Тіну Кароль? Та чи не забудуть тренери, воюючи між собою, що маленькі артисти за їх спинами дуже переживають і чекають, що до них розгорнеться хоча б одне крісло? Дізнаємося в наступну неділю о 20:15 на "1+1".