"Голос. Діти": Олег Скрипка "завербував" до команди рекордну кількість талантів

"Голос. Діти": Олег Скрипка "завербував" до команди рекордну кількість талантів

У другому епізоді сліпих прослуховувань Скрипка відібрав 4 голоси, Кароль 2, а LOBODA 1.

Поделиться:

У другому епізоді сліпих прослуховувань Скрипка відібрав 4 голоси, Кароль 2, а LOBODA 1.

Рекордсменом другого ефіру шоу "Голос. Діти" став Олег Скрипка. Він взяв до своєї команди одразу чотири голоси! Тіна Кароль поповнила свою збірну двома співаками. А LOBODA і того менше – одним.

Першим до команди Олега потрапив 12-річний Максим Опанащук з Рівного. Хлопець з таким запалом заспівав "Смаженого кабанчика", що зірковий тренер просто не міг упустити цей талант. На "Голос. Діти" Максим приїхав з подарунком. Він власноруч вишив серветку з логотипом "Голосу", і після виступу подарував її Олегу. Дотепний тренер причепив серветку до коміра своєї сорочки, як краватку, і давай красуватися перед Світланою та Тіною, мовляв, дивіться, що у мене є.

Наступним до команди Олега відправився Сергій Черепахін. Хлопець запам'ятався своїм незвичним образом – в кепці, з гітарою в руках він заспівав "Я не пил, не пел" Висоцького. На проект Сергій приїхав з Луганська. Цікаво, що гітара – це лише недавнє захоплення хлопця. Насправді він піаніст. У свої 12 років Сергій вже закінчив музичну школу і грає на фортепіано як справжній віртуоз.

А потім найдосвідченіший тренер "Голосу" запросив до своєї команди двох дівчат. Так Олег Скрипка взяв 6-річну Марійку Круценко – доньку учасниці дорослого "Голосу" Таші Круз. У інтерв'ю Таша зізналася, що відправляти на такий серйозний проект доньку їй було не страшно – на "Голос. Діти" дуже хороша атмосфера. До речі, Марійка – наймолодша серед усіх учасників сліпих прослуховувань.

12-річна Катя Качановська з піснею "Я люблю буги-вуги" підкорила Олега Скрипку рок-н-рольним драйвом. За кулісами дівчинка розказала, що співати її навчив дідусь, а на сцені вона виступає з п'яти років.

Тіна Кароль взяла до своєї команди Юрія Самарського. Юрі 12, він з Чернігова і є палким прихильником творчості Жанни Агузарової. На "Голос. Діти" хлопець прихопив з собою свій талісман – автограф улюбленої співачки. Схоже, талісман реально діє :).

А от у Руслани Калашнікової такого талісмана немає. Хоча й без нього дівчинці вдалося розвернути до себе одразу два тренерських крісла – Тіни та Світлани. Зрештою Руслана обрала команду Тіни. На "Голос. Діти" дівчинка приїхала з Одеси. Їй 11 років, батьки музиканти. Руслана пише музику і грає на кількох музичних інструментах – і все це на слух, не знаючи нот.

Зате LOBODA забрала до своєї команди Олю Дулумбаджи. До 14-річної киянки повернулися усі три тренери. Цікаво, що Оля потрапила на сліпі прослуховування з другої спроби. Спочатку їй відмовили в участі, але згодом кількість конкурсантів була збільшена. На підготовку до "Голосу" Оля мала мінімум часу. І такий фурор!

Не обійшлося цього тижня і без розчарувань. Оцінювати дитячі голоси – надскладне завдання. Олег, Тіна та Світлана дуже шкодували, що проґавили кількох талановитих дітей. Але глядачі мають змогу побачити їх у фіналі.

На офіційному сайті "Голос. Діти" триває альтернативне голосування глядачів. Натискайте на кнопку "Вибір глядачів" (у правій частині сайту), відкривайте відео з виступом свого улюбленця і голосуйте за нього!