"Голос країни" Іван Ганзера підписав контракт з Universal Music

"Голос країни" Іван Ганзера підписав контракт з Universal Music

Вчора переможець проекту «Голос країни» Іван Ганзера підписав контракт з компанією Universal Music у своєму рідному селі Калинове.

Поделиться:

Вчора переможець проекту «Голос країни» Іван Ганзера підписав контракт з компанією Universal Music у своєму рідному селі Калинове. Це офіційна угода про подальше професійне зростання і розвитку вокаліста і було головним призом вокального шоу каналу "1+1".

Сьогодні, 20-го жовтня, на прес-конференції генеральний директор Universal Music Дмитро Конов заявив представникам українських ЗМІ про офіційне підписання контракту. На запитання журналістів відповідали сам Іван Ганзера, продюсер шоу "Голос країни" Ірина Іонова, музичний продюсер Євген Ступка і тренер Івана в шоу "Голос країни" Діана Арбеніна.

Так як день проведення прес-конференції збігся з останнім днем ​​кастингу "Голос країни-2", музичний продюсер телешоу Костянтин Меладзе не зміг прийти на зустріч з представниками ЗМІ і підтримати Ганзеру.

"Сьогодні останній день масового прослуховування« Голосу країни-2", а кастинги, звісно, тривають, - розповіла Ірина Іонова. - За підсумками шести днів прослуховування, кожен день Констянтин мені каже: "Просто блиск! Я не думав, що після такого неймовірного першого сезону я знайду не просто стільки нових талантів - вони генії! Я не розумію, як може знову і знову з'являтися стільки талановитих людей...".

Як оголосив Дмитро Коннов, через місяць відбудеться підписання контракту з ще однією учасницею "Голосу країни" - Наталею Гордієнко.    

Кастинги "Голосу країни-2" тривають і головним призом наступного сезону проекту "1+1" знову буде контракт з найбільшою в світі музичної компанією Universal Music.