Голос країни: Найпопулярніші виступи на шоу (ВІДЕО)

Голос країни: Найпопулярніші виступи на шоу (ВІДЕО)

Найкращі виступи на шоу Голос країни онлайн у добірці від 1plus1.ua.

Поделиться:

 

Напередодні 6-го сезону шоу Голос Країни 1plus1.ua вирішив пригадати найпопулярніші виступи учасників протягом минулих сезонів. 

Дивись онлайн Голос країни 6 сезон 1 випуск 28.02.2016

Сцена шоу Голос країни об'єднує найсильніших співаків зі всієї України. Від потужності їх голосів у глядачів неодноразово перехоплювало подих, а яскраві номери набирали розголосу у соцмережах

Голос країни: Дмитро Костюк - Люди як кораблі 

На символічному ринзі  шоу Голос країни 5 харизматичний харків'янин Дмитро Костюк постав із піснею "Люди, як кораблі" Кузьми Скрябіна, який трагічно загинув напередодні зйомок. 

Дмитро Костюк на шоу Голос Країни - Люди як кораблі - дивись онлайн відео:

На початку пісні Діма намагався триматися і з грудкою в горлі подолав перший куплет та приспів. Однак далі біль утрати став панівним відчуттям і з очей співака полилися сльози. Зіркові тренери слухали виступ стоячи і співпереживали Дмитрові, який після завершення пісні заридав ридма.

Голос країни: Брія Блессінг - Я піду в далекі гори

Американка Брія Блессінг живе в Україні більше 15 років. Вона закохана в українську культуру і прийшла на проект, щоб "через українську пісню, через українське плаття показати українцям, які не розуміють, що вони мають, якою гарною є їхня країна". Приголомшливе виконання Бріею пісні "Я піду в далекі гори" не залишило байдужим навіть найвибагливішого тренера Святослава Вакарчука.

Брія Блессінг на шоу Голос Країни - Я піду в далекі гори - дивись онлайн відео:

Голос країни: Дарина Кирилко і Мар'яна Чорна - Ой, у вишневому саду

Також дівчата із команди Святослава Вакарчука подарували нове життя українській народній пісні "Ой, у вишневому саду". 

Дарина Кирилко і Мар'яна Чорна - Ой, у вишневому саду - дивись онлайн відео:

Голос країни: Марта Малишняк і Тетяна Решетняк  - Очі на піску

На сліпих прослуховуваннях Марта Малишняк і Тетяна Решетняк розвернули усі чотири крісла. Під час боїв наставник Потап довірив їм технічно й емоційно складну пісню Тамари Гвердцителі "Очі на піску". Під час її виконання дівчата зчинили справжнісіньке вокальне цунамі на сцені. І змусили тренерів визнати: їхній виступ - найкращий за вечір.

Марта Малишняк і Тетяна Решетняк на шоу Голос Країни - Очі на піску - дивись онлайн відео:

Голос країни: Христина Соловій - Тримай

Підопічна Святослава Вакарчука Христина Соловій була шокована своєю популярністю після Голосу країни. Відео на її перший кліп за тиждень набрало мільйон переглядів, а дебютний альбом став відкриттям року.

Христина Соловій на шоу Голос Країни - Тримай - дивись онлайн відео:

Голос країни: Тетяна Решетняк - Свіча

Тіна Кароль нагородила званням "голос країни" Тетяну Решетняк ще на етапі сліпих прослуховувань. Дівчина була за крок до перемоги у шоу і поступилася у фіналі лише переможцю Голосу країни 5 Антону Копитіну. Її виступипи неодноразово викликали сльози у глядачів, а під час пісні "Свіча" не зміг стримати емоцій і її тренер Потап. 

Тетяна Решетняк на шоу Голос Країни - Свіча - дивись онлайн відео:

Голос країни: Євген Толочний - In the Shadows

Одним із найемоційніших виступів попереднього ефіру Голосу країни-5 став вокальний номер Євгена Толочного, який переспівав хіт гурту The Rasmus "In The Shadows". 

Євген Толочний на шоу Голос Країни - In the Shadows - дивись онлайн відео:

Вокал учасника не тільки допоміг йому нокаутувати суперника, але й зацікавив оригінальних виконавців пісні. Гурт Rasmus був вражений виконанням Толочного та навіть опублікував відео виступу Євгена на свої офіційній сторінці у своїй соціальній мережі.

Новости по теме