"Голос країни": тренери востаннє прийняли самостійні рішення

"Голос країни": тренери востаннє прийняли самостійні рішення

Зіркові тренери "Голосу країни" обрали учасників прямих ефірів. Далі вирішальне слово за глядачами.

Поделиться:

У шоу "Голос країни. Все по-чесному" завершився один з найскладніших етапів - супербої. Це означає, що тренери визначилися з учасниками, котрі у прямих ефірах будуть змагатися за звання найкращого голосу України.

В понеділок 20 травня глядачі побачили, як Святослав Вакарчук обирав між співаками з Туреччини та Грузії, а підопічні Олега Скрипки змусили вийти в ринг одразу усіх тренерів.

Отож, Святослав Вакарчук вивів в ринг хлопців, котрі обидва були серед фаворитів "Голосу країни". Турок з Одеси Туфан Чіґдем отримав в суперники переможця грузинського вокального шоу Отара Немсадзе. На думку Вакарчука, цей двобій можна вважати по-справжньому чесним. Адже обоє хлопців - "бійці" рівної сили. У справді відчайдушному поєдинку перемогу виборов Отар.

А зовсім скоро до нього приєднався ще один грузин - Мікаель Кіладзе. Хлопець змагався з Сонею Сухоруковою, прихильність до якої Святослав Вакарчук вже демонстрував у "Голосі країни". Для супербою Мікаель обрав ліричну пісню рідною грузинською мовою, і заспівав так проникновенно, що у Святослава просто не було іншого вибору. Мікаель став останнім учасником команди Вакарчука, котрий пройшов у прямі ефіри.

Не менш хвилюючими були бої між підопічними Тіни Кароль. Спочатку вона холоднокровно присудила перемогу дуету London Hill і припинила участь у "Голосі країни" для Олесі Корчагіної.

Олексій Ковальов з Маріуполя змагався в рингу з москвичкою Staisha. Його виступ тренери назвали більш чесним. А от Staisha залишала ринг зі сльозами - і не від того, що програла. Досвідчену співачку, в минулому бек-вокаліску Любові Успенської, розчулило те, що Тіна Кароль прийняла по-справжньому справедливе рішення. За словами Staisha, Олексію ця перемога була потрібна набагато більше, ніж їй.

Олександр Пономарьов вивів у прямі ефіри двох чоловіків. Ось так несподівано для всіх тренер, котрий мав найбільше дівчат у команді, в останню мить зробив ставку на чоловіків. Спочатку він віддав перемогу 20-річному Радмиру Мухтарову, котрого забрав з команди Тіни Кароль ще на попередньому етапі. Суперниця хлопця Наталія Ісаченко отримала від тренера обіцянку надати їй необхідну допомогу у подальшій кар'єрі. Нагадаємо, Наталя втратила роботу у відомому колективі, тому що керівник був проти її участі у "Голосі країни".

Останнє місце у "зоряній збірній" Пономарьова зайняв співак-борець Юрій Камбарян. Потужним і рішучим виступом він "поклав на лопатки" Ганну Бєлкіну.

І зовсім несподіваним стало рішення Олега Скрипки. Тренер, відомий своєю прихильністю до народної музики, відправив додому народницю Людмилу Капітонову. Натомість у прямих ефірах заспіває Тетяна Ожелевська - журналіст автомобільного каналу, для якої "Голос країни" став першим кроком на великій сцені. Скрипка довго вагався, перш ніж прийняти рішення. Виступ Тетяни, на його думку, був сильнішим.

А на десерт глядачі отримали неймовірний супербій між техаським ковбоєм Рендалом Грегорі та українським парубком Іваном Сяркевичем. Вони обоє так круто запалили на сцені, що тренери не змогли всидіти у кріслах. І якщо спочатку вони просто танцювали поруч зі сценою, то потім гуртом вийшли у ринг і заспівали пісню Рендала на біс.

Експеримент вдався - Тіна, Олександр, Святослав, Олег, а з ними і ведучий Андрій Доманський виступили як справжній рок-бенд. Проте ковбою це не допомогло - перемогу у бою Скрипка віддав Сяркевичу.

Вже наступної неділі 26 травня дивіться перший прямий ефір шоу "Голос країни. Все по-чесному". Зіркові тренери віддають долю своїх учасників у руки глядачів. За результатами глядацького голосування будуть обрані найкращі. І хто це буде - залежить від вас!

ДИВІТЬСЯ: СКЛАД ЗІРКОВИХ КОМАНД