"Голос країни": з проекту пішли половина учасників

"Голос країни": з проекту пішли половина учасників

Етап вокальних боїв завершений – з 14 учасників в кожній команді залишилося всього 8. Але найважче попереду!

Поделиться:

Зіркові тренери шоу "Голос країни. Все по-чесному" перетнули межу – вони позбавилися половини учасників своїх команд, залишивши найсильніших.

Сьогодні, 5 травня, завершився один з найскладніших етапів проекту – вокальні бої. При цьому і тренери, і учасники розуміють: боротьба тільки починається. Можливо, саме тому Олександр Пономарьов скористався правом врятувати "життя" на проекті підопічному Тіни Кароль.

20-річний киянин Радмир Мухтаров змагався в одному рингу зі справжнім відкриттям "Голосу країни" Тарасом Мельником. Тіна віддала перемогу Тарасу. Проте Олександр миттєво зреагував на ситуацію – натиснув кнопку і таким чином забрав харизматичного Радмира до себе.

А ось Олег Скрипка залишив на десерт вокальний бій ковбоя з Техасу Рендалла Грерогі та 18-річної киянки Вероніки Дорош. Звівши в одному ринзі найстаршого учасника своєї команди та дівчинку-запальничку, Олег дуже ризикував. Він порадив Вероніці використовувати всю свою молоду енергію. І дівчина, як гарна учениця, дослухалася до паради тренера. Однак трохи "переборщила" - Вероніка так розстрибалася на сцені, що впала. І ця помилка стала для неї фатальною.

"Я буду судити, як у фігурному катанні, - виніс свій вердикт тренер. – Вероніка, ти впала. Тому переміг Рендалл".

Ще один яскравий баттл влаштували підопічні Святослава Вакарчука Соня Сухорукова та Оля Лукачова. Але після їх виступу Вакарчук був змушений просити вибачення у проекту "Голос країни" та всіх вокалістів. Він зізнався, що зовсім випадково почув красиву пісню, написану Сонею. А оскільки вміння писати пісні він вважає більшим талантом ніж вміння співати, тому в шоу залишив саме Соню.

Вже з наступної неділі, 12 травня, у шоу "Голос країни. Все по-чесному" починається новий етап. Стартують супербої! Учасники знову вийдуть в ринг один проти одного, але цього разу вони не ділитимуть одну пісню на двох. Кожен учасник сам обере собі пісню. А тренер визначить, чий виступ найкращий. Переможець супербою потрапляє до прямих ефірів, а вокаліст, котрий програє, припиняє участь у шоу.

Дивіться супербої учасників "Голосу країни" у неділю, 12 травня, на каналі 1+1. Початок – о 20:00.

Команда Олександра Пономарьова

Анна Бєлкіна (перемога) VS Тетяна Гуцал

Сергій Ручкін (перемога) VS Ованес Атоян

Команда Тіни Кароль

Тарас Мельник (перемога) VS Радмир Мухтаров (врятований Пономарьовим)

Людмила Мовчан VS Джові (перемога)

Зоряна Романів VS Олеся Корчагіна (перемога)

Команда Святослава Вакачука

Соня Сухорукова (перемога) VS Ольга Лукачова

Мікаель Кіладзе (перемога) VS Лев Ременєв

Команда Олега Скрипки

Вероніка Дорош VS Рендалл Грегорі (перемога)

Камілла Бойко (перемога) VS Юлія Ярошенко