"Голос" став володарем 67-ї премії Emmy

"Голос" став володарем 67-ї премії Emmy

Вокальне талант-шоу "The Voice" телеканалу NBC отримало премію Emmy в категорії реаліті-шоу в жанрі конкурсу

Поделиться:

Вокальне талант-шоу "The Voice" телеканалу NBC отримало премію Emmy в категорії реаліті-шоу в жанрі конкурсу. Це вже третя нагорода Emmy на рахунку всесвітньо популярного проекту. 

Урочиста церемонія нагородження лауреатів 67-ї премії Emmy відбулася в ніч на понеділок 21 вересня в Лос-Анджелесі в театрі "Microsoft". 

Нині це шоу з неймовірним успіхом транслюється майже у півсотні країнах світу. Україна стала другою країною разом із США, яка одразу адаптувала голландський формат "The Voice". Перший сезон "Голосу країни" вийшов в ефірі телеканалу "1+1" у травні 2011 року і відразу завоював популярність. Просто зараз тривають кастинги шостого сезону. Творці проекту вирушили в регіони у пошуках неординарних талановитих учасників. Детальну інформацію про відбори можна дізнатися тут.

Премію Emmy було створено в січні 1949 року. Вона є аналогом премії "Оскар" для телевізійного мистецтва. Її отримують кращі програми американського телебачення, що виходять у прайм-тайм. Переможцям вручається 3-кілограмова статуетка крилатої жінки, що уособлює музу мистецтва, в простягнутих руках якої знаходиться атом – символ науково-технічного боку телебачення.