Гостями на "Пекельній кухні" стануть ведучі 1+1 Соломія Вітвіцька та Руслан Сенічкін

Гостями на "Пекельній кухні" стануть ведучі 1+1 Соломія Вітвіцька та Руслан Сенічкін

Після минулої вечері сили в командах розподілилися нерівномірно, а тому дівчата знову протистоятимуть хлопцям, як це було на самому початку шоу. Крім того, кількість учасників непарна, що означає: Андрію Радченку доведеться вибрати самостій

Поделиться:

Після минулої вечері сили в командах розподілилися нерівномірно, а тому дівчата знову протистоятимуть хлопцям, як це було на самому початку шоу. Крім того, кількість учасників непарна, що означає: Андрію Радченку доведеться вибрати самостійно, на якій кухні він хоче працювати.

І доки він визначатиметься, встигне себе спробувати у ролі судді одного з конкурсів. Критик з Андрія вийшов досить лояльний, хоча у змаганні з етапного приготування страв на швидкість всі без виключення учасники проявили себе не найкращим чином.

Продемонструють кухарі цього тижня і свої креатині здібності – їм доведеться нагодувати представників майбутнього нашої країни, школярів початкових класів, яких не вразити вишуканими соусами та оригінальною подачею страв. Більш того, дитяча їжа має бути корисною, а цього зазвичай не надто просто досягти, якщо хочеться зробити страви ще й смачними.

Втім, заохочення такі, що за них варто поборотися: тріумфатори плаватимуть з дельфінами та підуть з шефом до панорамного ресторану. А ось невдахи фарбуватимуть шкільні паркани та прибиратимуть дельфінарій.

Зірковими гостями майбутньої вечері стануть ведучі телеканалу 1+1 – Соломія Вітвіцька та Руслан Сенічкін, а з "Пекельної кухні" піде ще один кухар. Не пропустіть екватор шоу 29 лютого о 21:15.