Гришко стрибнув з 10-метрової висоти, а Писанка зібралася до Бразилії на Олімпіаду

Гришко стрибнув з 10-метрової висоти, а Писанка зібралася до Бразилії на Олімпіаду

Пройшов п'ятий епізод спортивно-розважального проекту "Вишка" на каналі 1+1.

Поделиться:

Пройшов п'ятий епізод спортивно-розважального проекту "Вишка" на каналі 1+1.

Один крок відділяв вісім зіркових стрибунів від півфіналу проекту. За результатами до нього підійшли: Ольга Харлан, Олексій Матіас, Ганна Ходоровська, Руслана Писанка, Денис Силантьєв, Степан Казанін.

Олег Михайлюта (Фагот) та Володимир Гришко залишили шоу "Вишка". За іронією долі саме цим зіркам скорилася десятіметровка. Причому Володимир Гришко за один ефір піднімався на цю неймовірну висоту двічі. До слова, незважаючи на те, що вирок журі був суворий, Гришко був щасливий. "Я зробив це, - заявив він у прямому ефірі. - Я дуже задоволений собою". Величезні гематоми (синці) на тілі оперного співака красномовно доводили, чого йому коштувало підкорення олімпійської вершини. Так зоряно з проекту ще ніхто не йшов.

Руслана Писанка вже третій ефір робить спроби подякувати журі за свій "виліт". Але кожного разу актриса і телеведуча залишається у складі учасників.

"Якщо така справа, - вирішила Руслана. - Поїду я у Ріо-де-Жанейро" (у 2016 році там пройде літня Олімпіада). Тому золоті олімпійські кільця вже заздалегідь були нашиті на купальний костюм зірки, а прапор України в руках Руслани, символізував про те, що збірна команда України поповнилася ще одним учасником - стрибуном Русланою Писанкою.

З несподіваного боку відкрився і Степан Казанін (Студія "Квартал 95"). З легкої руки ведучого шоу "Вишка" Андрія Доманського Степан отримав несподіване по батькові: Степан Авербахович. З точки зору стрибків у воду, "Авербах" - це не режисер-письменник-офтальмолог-шахіст. Це - різновид стрибка (сальто) назад з передньої стійки, так званий стрибок третього класу (у стрибках у воду всього шість класів). І, незважаючи на те, що з паном Авербахом Степан особисто не знайомий, проте стрибати його довелося. Чим заслужив від свого шефа Володимира Зеленського десять балів - вищу оцінку журі. "Я так не зможу", - чомусь поскаржився Зеленський. Невже є те, чого він не може?! Виявляється є ...

Взяти триметрову висоту Ганні Ходоровської допоміг щасливий талісман зіркового тренера Іллі Кваші. Він уберіг її стрибок "спад назад" від критики журі та "стрибків за життя" у п'ятому епізоді.

Ольга Харлан, перша з дівчат проекту, підкорила всіх спадом зігнувшись з семи з половиною метрів! Доманський запропонував їй створити новий вид єдиноборств - двоборство  Вранці - шабля  ввечері - стрибки з вишки. Чого таланту пропадати?!  Правда профільний тренер олімпійської чемпіонки досі вважає її участь у шоу зі стрибків у воду "божевіллям".