Грохоцький розповів, що найбільше хоче перейняти у Вакарчука

Грохоцький розповів, що найбільше хоче перейняти у Вакарчука

Підопічний Вакарчука розповів, як готується до фіналу

Поделиться:

Фіналісти "Голосу країни" активно готуються до вирішального ефіру й зізнаються: саме зараз вони переживають найскладніший етап на проекті. Під час онлайн-конференції на kp.ua Ігор Грохоцький розповів, чому навіть після чотирьох місяців життя на шоу не стало простішим.

"Раніше ми повністю викладалися в одній пісні, а зараз треба налаштуватися одразу на три композиції. Ми повинні в кожній показати емоції й кожну продемонструвати по-новому. Тренер допомагає працювати над кожною фразою, над поданням репертуару", - розповів підопічний Вакарчука й зізнався, що багато чого хотів би перейняти у свого наставника.

"У Святослава зараз гастрольний тур, він втомлюються, але попри це, завжди вражає мене емоційністю. Йому на все вистачає сил! Він уміє правильно розподіляти заряд енергії протягом дня. І я би дуже хотів у нього цьому навчитися

На другому живому ефірі Святослав виступав з нами після концерту у Львові, але зовсім не було помітно, що ще кілька годин тому він запалював у іншому містіі", - сказав Ігор. 

Окрім того, учасник розповів, що поки не уявляє, яка картинка під час його виступів буде на сцені "Голосу країни" уже цієї неділі.

"Номери ще тільки ставлять. Я ще навіть не знаю, якою буде хореографія. Це все буде готово за два-три дні до прямого ефіру", - сказав учасник.

Грохоцький і досі не йме віри, що саме він представляє команду Вакарчука у фіналі, тому обіцяє зробити на сцені усе можливе.

Ім'я переможця "Голосу країни. Перезавантаження" пролунає уже 8 червня в ефірі "1+1".