"Гроші": події у Криму - це війна чи просто бізнес?

"Гроші": події у Криму - це війна чи просто бізнес?

Всього за кілька діб Росія взяла під контроль чи не ввесь півострів Криму, і захопила владу автономної республіки України. Це війна чи просто бізнес, дізнавалися журналісти програми "Гроші"

Поделиться:

Всього за кілька діб Росія взяла під контроль чи не весь півострів Криму і захопила владу автономної республіки України. Це війна чи просто бізнес? Дізнавалися журналісти програми "Гроші".

Журналісти провели власне розслідування в Криму і спробували зрозуміти чого хоче Путін і чого йому вже вдалося досягнути.

"Поки одні кримчани зривають горло на проросійських мітингах та вірять солодким обіцянкам наших братів східних, інші розуміють – стабільність Криму Росія вже забезпечила...", - розповідається в сюжеті "Грошей".

Журналіст переконаний, що головна мета Путіна - Крим без туристів. Для місцевих жителів провал курортного сезону – це голод протягом всього року, натомість для Росії - новий потік туристів у Сочі.

Росія хоче зберегти базу для базування Чорноморського флоту та зупинити потік в Крим російських туристів, які тепер просто мають відпочивати в Сочі. Адже потрібно якось відробляти 50 мільярдів олімпійських доларів.

Точно розроблений план по знищенню Криму туристичного уже спрацював, стверджують туроператори. Провал туристичного сезону підтверджує і українська влада.

Хто сьогодні керує владними структурами в Криму, за яким планом діє Путін та чого чекати від братньої "допомоги", дивіться в сюжеті "Грошей".