Група 1+1 media відновлює програму стажування «Ближче до ТБ» та оголошує пошук стажерів

Стажування в компанії 1+1 media - вакансії

Студенти та випускники університетів матимуть можливість отримати перший професійний досвід у компанії.

Поделиться:

Нещодавно група 1+1 media оголосила набір на програму стажування «Ближче до ТБ», яка вже понад 8 років допомагає охочим розпочати кар’єру в медіагалузі. За цей час сотні студентів мали можливість отримати практичні знання та навички від кращих менторів-професіоналів. До того ж багато випускників програми продовжили співпрацю з 1+1 media, доєднавшись до команди в ролі працівників. 

«Протягом минулого року наша програма стажування була на вимушеній паузі через початок повномасштабної війни. Проте нині практично щодня ми отримуємо запити від студентів та випускників університетів щодо можливого стажування в компанії. Тому ми вирішили запустити нову хвилю програми «Ближче до ТБ». І вже з нетерпінням чекаємо на всіх охочих, які готові разом з нами реалізовувати суспільно важливі ініціативи та продовжувати боротьбу на інформаційному фронті», коментують в 1+1 media

Цьогоріч стажування складатиметься з 2-х етапів та триватиме протягом 5 місяців влітку-восени. Нині представлено близько 15 вакансій, в межах яких усі охочі зможуть спробувати свої сили. Серед них: PR-фахівець, SMM та редактор сайту, контент-мейкер, кореспондент/журналіст, редактор, інженер з розвитку та підтримки платформи, юрисконсульт, інженер з комп’ютерної підтримки, фахівець адміністративного відділу, молодший фінансовий аналітик, UI/UX-дизайнер, молодший фахівець по роботі з клієнтами, контент-менеджер VOD порталу. Актуальний перелік вакансій знаходиться за цим посиланням і буде поновлюватися.

Окрім здобуття реальних навичок за обраним фахом і нетворкінгу з топовими професіоналами галузі, фіналісти 2-го етапу отримуватимуть символічну стипендію-заохочення від компанії. До того ж по закінченню програми стажерам будуть вручені дипломи, що підтверджують отримані ними знання та практичні навички, а фіналісти будуть внесені до кадрового резерву та в разі наявності відповідної вакансії можуть на загальних засадах пройти співбесіду і долучитися до команди плюсівців. 

Детальна інформація про програму «Ближче до ТБ», умови участі, вакансії та вимоги до кандидатів розміщена на офіційному сайті 1+1 media за цим посиланням: https://media.1plus1.ua/career/internship 

стажування

Новости по теме