Гюльчатай-2. 1 і 2 серії. Вітя і Гуля створили щасливу сім'ю

Гюльчатай-2. 1 і 2 серії. Вітя і Гуля створили щасливу сім'ю

Минуло кілька років після весілля героїв. Вітя і Ґуля живуть душа в душу і виховують маленького Сашка. Їхнє щастя затьмарює лише відсутність спільних дітей.

Поделиться:

Дивіться серіал "Гюльчатай-2" на каналі 1+1.

Понеділок, 3 березня

Початок - 20:15

1 серія

Минуло кілька років після весілля героїв. Вітя і Гуля живуть душа в душу і виховують маленького Сашка. Їхнє щастя затьмарює лише відсутність спільних дітей. Вітя працює рятувальником МНС і по роду служби нерідко їздить у відрядження. Але відстань лише зміцнює почуття Гулі й Віті. Паша одружений із Жанною, але їхнє життя, навпаки, далеке від сімейної ідилії. І навіть маленькій дочці Ані не вдається зробити шлюб щасливим. Жанну цікавить лише "красиве життя": елітна нерухомість, брендові речі й багаті друзі. Паша працює у великій фінансовій компанії і прагне  кар'єрного зростання. Його мета - посада віце-президента, а єдина віддушина - зустрічі із Сашком.

2 серія

Саша і Сіпса заблукали в лісі. Всі сили кинуті на пошуки дітей, але безрезультатно. Начальник бригади МНС, тяжко поранений Михайлович, відмовляється від рятувальної  операції, щоб поступитися Віті вертольотом для пошуку. Несподівано собака Амур приносить Гулі Сашків шарф. З'являється надія знайти малюків - Паша, Гуля і батько Сіпси негайно вирушають на пошуки, взявши Амура з собою. Але незабаром Гуля з Пашею мусять зупинитися - Гуля відморозила ноги й фізично не може йти далі. Їм доводиться лишитися в наметі. Жанна підлаштовує знайомство з Ігорем - гендиректором компанії, де працює Паша.