Гюльчатай-2. 7 і 8 серії. Ірина шантажує Віктора

Гюльчатай-2. 7 і 8 серії. Ірина шантажує Віктора

Вітя, напившись, проводить ніч з Іриною. Уранці він карається і категорично вирішує не продовжувати з нею ніяких стосунків.

Поделиться:

Дивіться серіал "Гюльчатай-2" на каналі 1+1.

Четвер, 6 березня

Початок - 20:15

7 серія

Вітя, напившись, проводить ніч з Іриною. Уранці він карається і категорично вирішує не продовжувати з нею ніяких стосунків. Гуля на свій страх і ризик підміняє Ані крапельниці, розуміючи, що антибіотики, призначені Лебедєвим, можуть убити дівчинку. Анжела бачить це. Дівчинці вночі стає погано, і вона потрапляє в реанімацію. В лікарню приїжджає Жанна, яка в усьому звинувачує Гулю і погрожує подати на лікарню в суд. Та незабаром підозру Гюльчатай про лихоманку підтверджують аналізи.

8 серія

Вітя, остаточно заплутавшись, вирішує разом з родиною виїхати на роботу в  Перм. Він приносить Ірині заяву про звільнення. Ірина хоче бути з Віктором і погрожує розповісти Гулі про їхній зв'язок. Жанна мусить платити Лебедєву за мовчання. Вона просить грошей у матері Паші нібито на лікування Ані - і та дає необхідну суму. Та незабаром Наталія Карлівна з'ясовує, що ніякого дорогого лікування Аня не потрібує. Дізнавшись про вчинок Жанни, Паша скаженіє. У лікарні він застає Жанну за передачею грошей Лебедєву.