"Холостячки. Нове кохання" - час подвигів

"Холостячки. Нове кохання" - час подвигів

Після того, як холостячки попрощалися з черговими женихами, що не виправдали їх надій, вони зустрічаються з рештою кавалерів.

Поделиться:

 Після того, як холостячки попрощалися з черговими женихами, що не виправдали їх надій, вони зустрічаються з рештою кавалерів. Кожен дізнається про себе те, що насправді про них думає жінка, якій вони домагаються. Тепер у кожної холостячки тільки три чоловіки. Кожен з них їй дорогий по-своєму. Прощатися все складніше. "Справжній чоловік повинен вміти робити чоловічі вчинки. Вразила мене і, можливо, я не захочу з вами прощатися", - каже Валя.

Головне завдання цієї серії: чоловік повинен зробити заради коханої жінки вчинок, за допомогою якого він проявить себе і завоює її.

Боксер Дмитро вважає, що екстримальне водіння вразить Валю найбільше. Євген заради коханої навчається гарцювати на скакуні, у Сергія - продюсерські методи завоювання Валентини (імениті друзі і пафосне місце)

У холостячки Олі накопичилося стільки переживань, що їй необхідна порада рідної людини. Вона йде до куми і там дівчата від душі перемивають кісточки женихам. У цей час кавалери щосили намагаються завоювати увагу коханої. Сергій вирішує власноруч зліпити символ свого кохання, Юрій готує феєричне свято, Толик робить ставку на казкову турботу.

Вічно зайнятий адвокат Дмитро впевнений, що вразити серце такої жінки, як Люба, можна за допомогою біг-борда. Романтичний фотограф Сергій хоче передати теплоту своїх почуттів за допомогою фотосесії, Ярослав-ресторатор розучує для улюбленої романтичний танець.