"Хоробрі серця" покажуть генералів волонтерського війська

"Хоробрі серця" покажуть генералів волонтерського війська

Мужність та відчайдушна відданість українських волонтерів – тема нового ефіру військово-патріотичного проекту

Поделиться:

Мужність та відчайдушна відданість українських волонтерів – тема нового ефіру проекту "Хоробрі серця". У неділю 2 листопада на каналі "1+1" глядачі вперше побачать, як працюють волонтери в окупованому Донецьку, та як втілюються у життя наймасштабніші волонтерські ініціативи – цього разу це передача українським військовим літака АН-26. Початок "Хоробрих сердець" - о 21:30.

"Без армії волонтерів не було б армії військових. Щодня ці люди здійснюють новий подвиг, і мільйони українців довіряють їм більше, ніж будь-кому", - говорить ведучий проекту Ахтем Сеітаблаєв.

До студії "Хоробрих сердець" прийде тендітна бізнес-вумен Тетяна Ричкова з Дніпропетровська. В серпні у боях на Донбасі загинув її чоловік. Але навіть смерть найріднішої людини не змусила Тетяну опустити руки – нині українці щомісяця перераховують їй близько мільйона гривень, а вона закуповує все, що необхідно бійцям, а потім сама доставляє на передову. 

Ще одним героєм ефіру стане волонтер Яків Рогалин, котрий працює в окупованому Донецьку. До нього звертаються усі, хто потребують допомоги – незалежно від того, які політичні погляди сповідують. Особливості волонтерства по той бік фронту – у відвертій розповіді Якова.

Також до студії прийде волонтер, про якого кажуть: "Він може дістати для армії все!". Юрій Бірюков вже передав військовим техніки, амуніції та іншої допомоги на суму 50 мільйонів гривень. Нині його команда "Крила Фенікса" готується підняти в небо вже другий літак. Де волонтери взяли АН-26, та як готують його до передачі військовим – у спеціальному репортажі "Хоробрих сердець".

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" і компанія "1+1 Media" прагнуть полегшити службу українським військовим. За допомогою проекту розпочато збір коштів на реанімобілі. На сайті http://horobri.1plus1.ua/ можна зробити благодійний внесок або взяти участь в аукціоні, лоти для якого надали відомі українці. Перший реанімобіль вже відправлений в добровольчий батальйон "Херсон".

Ведучий проекту "Хоробрі серця" – відомий актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв.

"Хоробрі серця" дивіться на каналі 1+1 щонеділі. Початок о 21:30.

Новости по теме