"Хоробрі серця" покажуть, як захищають Україну вчорашні діти

"Хоробрі серця" покажуть, як захищають Україну вчорашні діти

Чому юні хлопці та дівчата кидають навчання в престижних вузах і відправляються на війну, дивіться в ефірі 1+1 в неділю 9 листопада в 21:30.

Поделиться:

Нове покоління українців – тема нового випуску "Хоробрих сердець". Чому юні хлопці та дівчата кидають навчання в престижних вишах і вирушають на війну, дивіться в ефірі 1+1 в неділю 9 листопада в 21:30.

"Вони народилися вже в незалежній Україні. Тому й захищають її з особливою любов'ю і завзяттям. Так українська молодь будує своє майбутнє", - каже ведучий "Хоробрих сердець" Ахтем Сеітаблаєв.

Це стало зрозуміло ще в розпал окупації Криму. Історія, яка сталася тоді у севастопольській академії військово-морських сил, надихнула на боротьбу мільйони українців. В одну мить Інтернет "вибухнув" новиною – курсанти-нахімовці зі сльозами співали гімн України, в той час як загарбники піднімали над їх навчальним закладом триколор.



Що сталося з безстрашними хлопцями після того, як вони відмовилися порушити присягу народу України? Де вони продовжують навчання? Про це хлопці самі розкажуть глядачам "Хоробрих сердець".

Тисячі молодих людей сьогодні активно займаються волонтерством. Героїнею випуску стане дівчина, яка у свої 19 років пережила те, що не кожному дорослому під силу. Студентка з Ужгорода Тетяна Дюрдь була активісткою Євромайдану. Познайомилася там з хлопцем, а незабаром він пішов на фронт і загинув, захищаючи Україну. Сьогодні Тетяна – активний волонтер. Вона допомагає батальйону, в якому служив хлопець.

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" і компанія "1+1 Media" прагнуть полегшити службу українським військовим. За допомогою проекту розпочато збір коштів на реанімобілі. На сайті http://horobri.1plus1.ua/ можна зробити благодійний внесок або взяти участь в аукціоні, лоти для якого надали відомі українці. Перший реанімобіль вже відправлений в добровольчий батальйон "Херсон".

Ведучий проекту "Хоробрі серця" – відомий актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв.

"Хоробрі серця" дивіться на каналі 1+1 щонеділі. Початок о 21:30.