"Хоробрі серця" розкажуть про сім'ї, які захищають Україну

"Хоробрі серця" розкажуть про сім'ї, які захищають Україну

Чому рідні брати опиняються по різні боки фронту, і що може змусити українську жінку добровільно здатися в полон бойовикам?

Поделиться:

Як війна вплинула на українські родини – тема нового випуску проекту "Хоробрі серця" на 1+1. Чому рідні брати опиняються по різні боки фронту, і що може змусити українську жінку добровільно здатися в полон бойовикам – ці історії, в які важко повірити, вперше стануть відомі мільйонам телеглядачів.

Новий випуск "Хоробрих сердець" дивіться в неділю 7 грудня на 1+1. Початок - о 21:15.

Героїнею ефіру стане безстрашна Оксана Засуха, яка самотужки вирушила до бойовиків ДНР визволяти чоловіка з полону. Журналісти "Хоробрих сердець" розшукали жінку. Чим обернулася ця поїздка для неї і для чоловіка, Оксана розповість сама.

 

Тим часом в іншій українській родині до бойовиків відправився брат захисника України. Тільки не вести переговори, а воювати. Чому рідні по крові люди стають ворогами – в ефірі "Хоробрих сердець".

 

Також в студію "Хоробрих сердець" прийде жінка, у якої війна забрала коханого чоловіка. Про те, що скоро у них народиться друга донька, вона сказала йому за кілька хвилин до бою, в якому він загинув. Зараз про сім'ю дбають побратими чоловіка – спецназівці. Героїня "Хоробрих сердець" розповість, як підтримка небайдужих людей допомогла їй пережити найстрашніші дні.

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" і компанія "1+1 Media" прагнуть полегшити службу українським військовим. За допомогою проекту розпочато збір коштів на реанімобілі. На сайті http://horobri.1plus1.ua/ можна зробити благодійний внесок або взяти участь в аукціоні, лоти для якого надали відомі українці.

Ведучий проекту "Хоробрі серця" – відомий актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв.

"Хоробрі серця" дивіться на каналі 1+1 щонеділі. Початок о 21:15.