Хто потрапив до команд зіркових тренерів у другому епізоді "Голосу країни"?

Хто потрапив до команд зіркових тренерів у другому епізоді "Голосу країни"?

Ювілейний сезон шоу "Голос країни" обіцяє бути цікавим, але дуже непростим!

Поделиться:

Ювілейний сезон шоу "Голос країни" обіцяє бути цікавим, але дуже непростим! Адже вже зараз зрозуміло, наскільки різні та наскільки сильні вокалісти починають формувати команди зіркових тренерів: Тіни Кароль, Потапа, Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука. Але отримати до себе в підопічні справжній Голос непросто! Це показав другий епізод вибору наосліп, в якому титани шоу-бізнесу ще завзятіше змагались за кожен талант.

Так, Святослав Вакарчук продемонстрував новий прийом, щоб схилити вокалістів на свій бік – співати їм! Це моментально підхопила Тіна Кароль, а от Потап та Олександр Пономарьов старались ще красномовніше переконувати вокалістів залізними аргументами.

Найпліднішим виявився день для топ-продюсера Потапа - до складу його команди увійшло аж четверо потенційних зірок великої сцени. Ними стали:  композитор та автор пісень з Білорусі Денис Ліс, впевнений та харизматичний вісімнадцятирічний рокер Микита Обушенко та одразу дві учасниці, що вже мають неабиякий досвід вокалісток – білявка Валерія Черевко й відома глядачам з минулого сезону Тетяна Решетняк. Разом з тими, кого Потап обрав минулого разу, учасників у його команді стало шестеро.

Рівно таку ж кількість унікальних голосів – шість – обрав за два епізоди і Святослав Вакарчук. До попередніх трьох вокалістів цього разу доєдналися: хіпстер з Донецька Дмитро Іващенко, чуттєва та щира Людмила Чеботіна з Москви та інтелігентний Андрій Пантюх з Полтавщини.

Тіна Кароль, намагаючись наздогнати своїх колег після минулого епізоду, виборола собі двох чудових вокалістів: "Дженіс Джоплін" проекту - Олену Діаманді та жінку, що співає, наче Тетяна Буланова - Інну Єгорову. Таким чином наразі у Тіни в команді вже троє учасників.

Найзваженішим та найспокійнішим був цього разу Олександр Пономарьов, який забрав до своєї команди тільки одну учасницю. Звичайно ж, нею стала найгарніша дівчина, що у цей день виходила на сцену –  чарівна білявка Тетяна Брянцева. Таким чином у золотого голосу України, як і у Тіни Кароль, в команді наразі троє вокалістів.

Нагадаємо, кожен із зіркових тренерів мусить обрати чотирнадцять унікальних голосів, з якими і боротиметься надалі за перемогу у проекті. Двоє із наставників наразі пасуть задніх, раз у раз програючи битви за цікавих вокалістів або ж ігноруючи їх. Можливо, Тіна та Олександр чекають на когось особливого? Дивись вже за тиждень, як мінятиметься ситуація на проекті "Голос країни" та до чого дійде зіркове протистояння у боротьбі за таланти! Рівно о 21:00 на каналі "1+1".

Дивитися відео повного випуску тут