Хто представляє Україну на талант-шоу у всьому світі?

Хто представляє Україну на талант-шоу у всьому світі?

Їхній талант визнали не тільки вдома, але й за кордоном. 

Поделиться:

Їхній талант визнали не тільки вдома, але й за кордоном. 

ГАЛИНА ГАВРИЛКО
У Швейцарії оперна співачка із Ужгорода Галина Гаврилко підкорила суддів і глядачів одного із талант- шоу. На Батьківщині вона багато років намагалася стати відомою: співала у дуеті "Барселона" та навіть брала участь у конкурсі "Нова хвиля". Проте лише після швейцарського конкурсу, як кажуть, прокинулася відомою. Галина – дружина українського дипломата, і зараз із сім'єю вони живуть у Швейцарії.

АРТЕМ ФУРМАН
Він займається музикою з дитинства, але вперше наважився взяти участь у вокальному шоу, коли йому виповнилося 23. Пісня "Океану Ельзу" "Стріляй" стала тріумфальною для українця Артема Фурмана. Він переміг у польському талант-шоу та отримав 00. Артем народився у Володимир-Волинському, але живе і навчається у Польщі за спеціальністю "програміст".

LIGHT BALANCE
Абсолютна темрява, неонові костюми та десять українських танцівників. Вони й самі не сподівалися, що так здивують Велику Британію - зал аплодував їм, стоячи. Ідея такого незвичайного шоу виникла у Микити Сухенко та Дениса Валдіна. Хлопці розробили костюми, зібрали команду і спробували свої сили. Спочатку в українському талант-шоу, а потім – у Лондоні. І хоча вони не стали переможцями, їх запам'ятали. Зараз команда Light Balance їздить із виступами по світу і вже планує зробити власне шоу.