Хто стане учасниками та спеціальними гостями концерту "Незалежність – це ти!"

Хто стане учасниками та спеціальними гостями концерту "Незалежність – це ти!"

Що чекає глядачів каналу "1+1" 24 серпня

Поделиться:

24 серпня о 20:15 на глядачів каналу "1+1" чекає спеціальний концерт "Незалежність - це ти!", присвячений 24-й річниці незалежності України.

У святковий вечір на сцену вийдуть такі популярні артисти, як Тіна Кароль, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Pianoboy, групи Друга ріка, Скрябін, ТНМК, ТІК, Hardkiss і Ярмак. Спеціальними гостями вечора будуть фіналісти проектів "Голос.Діті" і "Голос країни" (Євген Толочний, Андрій Лучанко, Alekseev, Христина Соловій, Роман Сасанчін, Настя Багінська і багато інших).

Також під час концерту глядачі побачать ще одну сюжетну лінію, яка буде розвиватися паралельно з музичними номерами. Це історії  видатних українців, і разом з тим, історії  простих людей, які здійснюють подвиги  щодня, а їх сміливістю, талантами і відвагою може пишатися вся країна.

"Минулого року 24 серпня в прямому ефірі каналу" 1+1" транслювався концерт "День незалежності з Океаном Ельзи ", який відбувся у Львові. З кожним роком Україна все більше усвідомлює цінність своєї незалежності, і в цьому році ми хотіли б подивитися на Україну і її досягнення з нового, несподіваного ракурсу. Ми продемонструємо красу і винятковість нашої країни, познайомимо з людьми, якими дійсно варто пишатися. З героями, які захищають нашу країну, щодня ризикують своїм життям. Цей концерт подарує неймовірне відчуття єдності кожному з нас. Адже кожен з нас і є Україна", - розповідають продюсери" 1+1 продакшн".

Однією з таких історій концерту "Незалежність - це ти!" стане розповідь про групу "Океан Ельзи" - практично ровесницю незалежної України.

Місце проведення концерту обрано невипадково - київський замок "Косий капонір", який знаходиться на території Військового госпіталю. Глядачами у залі будуть воїни і герої АТО, волонтери, медики, культурні діячі, а також унікальні і видатні люди з різних сфер життя нашої країни