Хто став учасниками шоу "Голос. Діти" після другого ефіру

Хто став учасниками шоу "Голос. Діти" після другого ефіру

Другий епізод вокального шоу "Голос. Діти 2" (від 8 лютого) був ще більш врожайним на юні таланти

Поделиться:

Другий епізод вокального шоу "Голос. Діти 2" (від 8 лютого) був ще більш врожайним на юні таланти, тож тренерам довелося вияявити неабияку активність у боротьбі за голоси.

Зважаючи, що слухати учасників доводиться спиною, обираючи їх тільки за вокальними здібностями й покликом серця, Потап, Тіна Кароль та Наталя Могилевська готові були серйозно змагатися за увагу маленьких вокалістів.  Так, вже до першої учасниці другого епізоду шоу – Поліанни Рижак - повернулись усі три зіркових тренери, але обрала дівчинка команду Потапа. Цим вона неабияк здивувала Наталю Могилевську.

"Она очень мой ребенок, - обурювалась потім Наталя, - вообще не понимаю, как она могла выбрать Потапа!"

Тим не менш, лідерство за кількістю набраних учасників тримає Тіна Кароль. У другому епізоді сліпих прослуховувань у її команді стало на шість учасників більше. До когорти її вокалістів долучилися Нікіта Трондін, Аліє Бекирова, Марк Коваленко, Олександр Чиший та Віка Балашова.

Намагався не відставати від неї й Потап. До його команди у цей день також потрапили шестеро талановитих співаків та співачок: Поліанна Рижак, Василь Демчук, Анастасія Багінська, Анастасія Радченко та Катерина Манузіна.

Найменше поповнення цього разу в команді Наталі Могилевьскої, всього два, але дуже яскравих юних таланти. Бунтарка Каріна Казарян з Одеси та власниця ніжного й душевного вокалу Анна Трінчер.

Станом на зараз у складі команди Тіни – вже одинадцять талановитих вокалістів, у Потапа – дев'ять та у Наталі Могилевської –  тільки шість.

Нагадуємо, що всього кожному із зіркових тренерів необхідно обрати дванадцять підопічних, тож Наталі Могилевській доведеться піднапружитись, щоб встигнути зібрати команду, а це, зважаючи на конкуренцію, може бути непросто. А ось у команді Тіни лишилося тільки одне вакантне місце! Хто ж стане тим щасливчиком, що потрапить до неї наступного разу? Дивіться вже у наступному випуску "Голос. Діти 2".

Більше подробиць та відео - на сайті проекту.