"І прийде кохання": Серія прийняття рішень

"І прийде кохання": Серія прийняття рішень

7-у серію романтичного серіалу "1+1" "І прийде кохання" по праву можна назвати "серією прийняття правильних рішень". Героїням проекту доведеться вибирати між почуттями і кар'єрою, між голосом серця і голосом

Поделиться:

7-у серію романтичного серіалу "1+1" "І прийде кохання" по праву можна назвати "серією прийняття правильних рішень". Героїням проекту доведеться вибирати між почуттями і кар'єрою, між голосом серця і голосом розуму.

Олена Шоптенко тільки-тільки розібралася в собі і своїх відносинах з Дімою Дікусаром, як доля підносить нове випробування. Перед танцівницею замаячить приваблива перспектива стати танцювальної примою відомого театру. Проблема в тому, що в театрі є місце тільки для Олени. А в Грузії її чекає Діма. Що вибере Шоптенко, яка все своє життя присвятила танцю, - кар'єру чи любов?

Олена Дуніна по-новому відкриє для себе хореографа Антона. А він, несподівано для Олени, задасть питання: "Разом і назавжди? .."

Євгенія Власова, схоже, переймає досвід Лідії Таран і збирається на третє побачення з Сергієм. Кавалер з'явиться перед нею, як у казці - на білому коні. Невже Власова знайшла свого принца?..

Яна Клочкова після гарячої фотосесії з Пашею переживала, що хлопець не планує продовжувати з нею спілкування. А Паша тим часом, розмірковував, ніж йому порадувати свою "золоту рибку". Готуйся, Яна, приймати колечко!

Лідія Таран радіє за своїх колег по проекту. "В останній серії ми зіграємо весілля! .." - Переконана ведуча. При цьому саму Лідію чекає непростий вибір: непередбачуваний Льоша, зустрічі з яким дарують море емоцій і вражень, або розважливий Саша, у якого в минулому схожа ситуація і з яким можна говорити на рівних?

Не пропустіть! "І прийде кохання" - вівторок 22 травня о 22.30 на "1+1".