"І прийде кохання": учасниці готові до третього побачення

"І прийде кохання": учасниці готові до третього побачення

Героїні самого романтичного проекту "1+1" "І прийде кохання" готуються до нових побачень.

Поделиться:

Героїні самого романтичного проекту "1+1" "І прийде кохання" готуються до нових побачень. Лідія, Яна, Олена, Олена та Євгенія стають все більш відкритими, а їхня реакція на вчинки чоловіків все більш відвертою.

Так, Євгенія Власова знову збирається зустрітися з тим, кого спочатку прийняла за пікапера і кому збиралася помститися за всіх жінок світу. 30-річний Федір зумів настільки привернути до себе Женю своїми манерами і ... уггами, що Власова готова цілуватися з ним!

Олена Дуніна більше не хоче бути музою. Розпрощавшись з художником, Олена звернула увагу на чоловіка, чий рід занять їй більш зрозумілий. Чим закінчиться побачення двох успішних бізнесменів?

Олена Шоптенко і Яна Клочкова теж роблять новий вибір. І якщо побачення Яни пройде спокійно, то Олена потрапить в справжній халепу. У минулій серії їй не вистачало в чоловікові емоцій - цього разу емоції партнера Шоптенко битимуть через край!

І лише Лідія Таран не поспішає міняти чоловіка. Вона втретє піде на побачення з 24-річним Олексієм. Вадим Колесников назве зустрічі Ліди і Льоші відносинами, інші учасниці будуть її переконувати, що різниця у віці не перешкода, а Ліда влаштує своєму партнеру справжню перевірку. "Ось зараз я встану і піду. Що ти будеш робити? "- Заявить Таран приголомшеному хлопцеві під час романтичної вечері.

3-я серія "І прийде кохання" - у вівторок, 3 квітня в 21.15 на "1+1".