Ігор Грохоцький розповів, як успішно пройти кастинг "Голосу країни"

Ігор Грохоцький розповів, як успішно пройти кастинг "Голосу країни"

20 і 21 вересня відбудеться грандіозний кастинг вокального шоу "1+1" "Голос країни". Команда проекту сподівається почути унікальні голоси, здатні надихати й зворушувати.

Поделиться:

20 і 21 вересня відбудеться грандіозний кастинг вокального шоу "1+1" "Голос країни". Команда проекту сподівається почути унікальні голоси, здатні надихати й зворушувати.

Шансом, за який обов'язково треба вхопитися, кастинг називає переможець четвертого сезону Ігор Грохоцький. Майбутнім учасникам виконавець радить здолати хвилювання і налаштувати себе на тріумф.

"Години очікування на кастингу дуже тяжкі. Я не знав, куди себе подіти: то руки пітніли, то голос зникав. Принаймні, мені так здавалося. Але протягом цього часу я сформував у голові свій ідеальний виступ і намагався його втілити на сцені. Тож я раджу учасникам зробити так само, розкритися сповна, показати все, що підготував".

Окрім того, Грохоцький радить обирати для кастингу "виграшні" композиції і обов'язково співати їх душею.

"Звісно, треба  виявити вокал. Але не менш важливо, щоби тренери вловили щирість у виконанні. Наприклад, Святослав Вакарчук завжди слухає, наскільки чесно співає людина", - сказав Грохоцький.

А найважливішим під час виступу Ігор вважає відчуття комфорту на сцені.

"Це стосується усього, навіть вбрання учасника. Якщо десь щось тисне, то виступ може не вдатися. Пам'ятаю, для пісні Unintended мене вдягнули в сорочку, яку застібнули аж до останнього ґудзика, під горло. І воно мені настільки тиснуло! І я не витримав і і вже перед самим виходом розстібнув її. А Юліана Мельник з нашої команди взагалі вийшла на сцену босою, бо за години очікування уже не могла стояти на підборах. І, як ви пам'ятаєте, заспівала фантастично", - розповів Грохоцький.

Ігор закликає співочих українців вірити у власні сили і водночас не забути сказати собі, що життя не скінчиться, якщо тренери не повернуться.

Подробиці участі в кастингу тут.