Інгрід, Сафіна та шість українських виконавців стали тренерами "Битви хорів"

Інгрід, Сафіна та шість українських виконавців стали тренерами "Битви хорів"

Телеканал 1+1 готує грандіозний вокальний проект за участю зірок зі світовим ім'ям "Битва хорів". Шоу кардинально змінить уявлення українців про хорове виконання

Поделиться:

Телеканал 1+1 готує грандіозний вокальний проект за участю зірок зі світовим ім'ям "Битва хорів". Шоу кардинально змінить уявлення українців про хорове виконання і змусить усю Україну співати в унісон. На сцені "Битви хорів" змагатимуться унікальні колективи, що пройшли нелегкий відбір у всіх куточках України. До перемоги їх поведуть вісім досвідчених наставників; кожен з них прагне стати переможцем і допомогти своєму колективу виграти суперприз.

Прийшов час підняти завісу таємниці над тим, хто ж стане тренерами вокального шоу!

Одним з наставників "Битви хорів" став легендарний тенор, золотий голос століття, оперний і естрадний виконавець - Алессандро Сафіна! Серед його фанатів Елтон Джон, Дженніфер Лопес і королева Великобританії.

"Проект "Битва хорів" сподобався мені з першого погляду. Переговори про мою участь були довгими й непростими, бо мій концертний графік дуже напружений. Зрештою заради участі в шоу я переніс своє концертне турне. Багато моїх друзів в Італії займаються хоровим співом, тож мені є з ким консультуватися. Упевнений, що мій колектив буде найбільш запальним. Я зроблю все, щоб кожен вихід мого хору на сцену був для глядача незабутнім!" - каже Алессандро Сафіна.

Конкуренцію Сафіні складе французька співачка з італійським корінням Інгрід. Зірка, яка випустила п'ять альбомів і більше десятка синглів, і змогла підкорити слухачів у всьому світі. Тепер настав час їй спробувати свої сили в ролі тренера вокального шоу. До речі, паралельно з пропозицією взяти участь у "Битві хорів" співачці пропонували й участь в іншому відомому музичному проекті, але зірка вибрала "Хори".

"Я ніколи не керувала хором і ніколи в ньому не співала, тому з радістю погодилася на цю авантюру. Я жити не можу без божевільних витівок і якісної музики, - поділилася Інгрід. - Організатори шоу запевнили мене, що в цьому проекті буде місце для експериментів з репертуаром! Тому я з нетерпінням чекаю знайомства з українськими конкурсантами і початку нашої спільної роботи".

Також у команду тренерів увійшов відомий український співак, лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка. Співак не вперше братиме участь у вокальному телешоу: раніше Олег був тренером шоу "Голос країни" і "Голос. Діти". "Чоловічу" компанію йому складуть оперний співак Володимир Гришко та автор-виконавець Гарик Кричевський.

"Жіночу" половину тренерів, крім Інгрід, представлятимуть: народна артистка України, відома співачка й композитор Ірина Білик, фіналістка шоу "Голос країни", співачка з сильним голосом, неймовірним шармом і неповторною харизмою Наталія Гордієнко і представниця України на Євробаченні-2013 співачка Злата Огневич.

Дивіться вже скоро шоу "Битва хорів" в ефірі каналу 1+1!