"Інспектор Фреймут" назве смертельно небезпечні супермаркети у Києві

"Інспектор Фреймут" назве смертельно небезпечні супермаркети у Києві

1 квітня о 22:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра другого сезону програми "Інспектор Фреймут".

Поделиться:

У першому епізоді ведуча програми Ольга Фреймут вирушить з "інспекцією" у найбільш популярні київські супермаркети"Эко-маркет", "Велика кишеня", "Novus" и "Good Wine", щоб подивитися, у яких умовах зберігаються продукти на складі та за межами торгівельного залу.

Інспектор з'ясує, чи не порушуються терміни зберігання продуктів, та чи правда те, що готові страви у кулінарії виготовляють із протермінованих інгредієнтів. Для цього разом із Фреймут на "інспекцію" вирушать експерти, які допоможуть знайти протерміновані товари на полицях магазинів, "таємний покупець" візьме найбільш популярні страви із кулінарії на лабораторну експертизу, а "маска" розповість, у яких магазинах "реанімують" сосиски та морську капусту за допомогою миючих засобів.

Але те, що побачить ведуча на складах деяких супермаркетів, шокує її та всю команду "Інспектора". М'ясо та курка, що гниє прямо на підлозі та зберігається без холодильника, а деколи навіть і без упаковки! Хліб із пліснявою співробітники супермаркетів тримають поруч зі свіжими товарами. У першому випуску "Інспектор Фреймут" розповість, які саме столичні магазини так нехтують правилами зберігання харчових продуктів та є смертельно небезпечними для здоров'я покупців.

Також глядачі дізнаються, чи виявила лабораторна експертиза кишкову паличку та інші небезпечні бактерії у стравах з кулінарії. Окрім того, Ольга Фреймут з'ясує, чи правда те, що у курячому філе у великій кількості міститься антибіотики та гормони. Та чим відрізняється дороге органічне куряче філе від звичайного магазинного?

Нагадаємо, у другому сезоні програми ведуча Ольга Фреймут вирушить з "інспекціями" туди, де на неї найменше очікують. Насамперед – у ті місця, які просять перевірити телеглядачі: школи, дитячі садочки, супермаркети, магазини одягу та багато іншого. Особливу увагу "Інспектор Фреймут" буде звертати на умови праці працівників сфери обслуговування. А завдяки голосуванню "Народною премією" у кінці сезону будуть нагороджені герої програми, що найбільше полюбилися глядачам.

Шокуючі відкриття "Інспектора Фреймут" та результати лабораторних досліджень дивіться у першому випуску програми 1 квітня о 22:00 на телеканалі "1+1".