"Інспектор Фреймут" показала нелюдські умови роботи в українських супермаркетах

"Інспектор Фреймут" показала нелюдські умови роботи в українських супермаркетах

Тендітні дівчата піднімають величезні коробки і мішки з дровами

Поделиться:

Вчора на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра другого сезону проекту "Інспектор Фреймут". Перший випуск був присвячений великим мережевим супермаркетам Києва і зібрав рекордні показники.

Нагороду "Інспектори Фреймут" отримав супермаркет "Good wine" за ідеальну чистота і свіжість продуктів. Але все ж Ольга Фреймут зазначила, що ціни на деякі категорії товарів у цьому супермаркеті занадто високі. А ось "ЕКО маркет", "Велику кишеню" і "Novus" ведуча категорично не рекомендувала відвідувати. Інспектор знайшла там гниле м'ясо і покритий цвіллю хліб, а на полицях у торговельному залі - прострочені товари. Лабораторна експертиза страв з кулінарії цих магазинів показала високий вміст кишкової палички та інших небезпечних бактерій.

Також Ольгу Фреймут шокувало, в яких нелюдських умовах працюють співробітники супермаркетів. У торговому залі "ЕКО маркету" ведуча звернула увагу на те, як тендітна дівчина піднімає величезні коробки і мішки з дровами. При знайомстві з'ясувалося, що дівчину звуть Людмила Мартиненко, вона кандидат у майстри спорту зі спортивної гімнастики. Нещодавно Люда пережила горе - поховала батька. Знайти роботу за фахом їй не вдалося, тому вона пішла в "ЕКО маркет", щоб утримувати хвору маму похилого віку. Людмилі доводиться по 12 годин на день носити важкі коробки з товарами зі складу в торговий зал, при цьому заробітна плата дівчата становить 2000-2300 грн на місяць. Крім того, співробітники постійно терплять моральні приниження та образи з боку керівництва магазину.
Дізнавшись історію Люди, Оля Фреймут не змогла залишити її  і відразу ж сказала, що забирає дівчину з собою. А вже після закінчення зйомки запропонувала приєднатися до команди "Інспектори Фреймут".

"Я не могла і мріяти про таку пропозицію, розставляючи товари на полицях магазину", - коментує дівчина. - Я нікому не бажаю опинитися в такій ситуації, в якій опинилася я. Все життя я займалася спортом і танцями, при цьому маючи культурологічну освіту. Але зараз знайти роботу за фахом вкрай важко. Тому я безмежно вдячна Оле Фреймут за її добре серце і за шанс отримати роботу мрії".

Вже сьогодні глядачі можуть проголосувати за найбільш улюблених героїв програми на сайті "Народної премії" http://premia.1plus1.ua/. "Народна премія" покликана знайти і нагородити професіоналів сфери обслуговування, які часто залишаються без належної уваги. Переможець буде оголошений наприкінці сезону.

"Показники прем'єрного випуску підтвердили, що зміни в "Інспекторі Фреймут" і його місія дуже важливі для країни. Нам всім зараз необхідно навчитися домагатися справедливості і відстоювати свої права. Адже ми всі варті тієї країни, в якій живемо, і сподіваємося, наша програма стане каталізатором до змін і до того, що ми навчимося вимагати стандартів і в сфері обслуговування, змусимо спільними зусиллями чиновників працювати в інтересах тих, за рахунок чиїх податків вони живуть. Ми гідні кращого життя і хочемо почати з культури побуту, освіти та самоповаги", - прокоментувала Генеральний продюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна-Масляна.

Нагадаємо, у новому сезоні ведуча проекту Ольга Фреймут вирушить з інспекціями" туди, де її найменше чека

Нагадаємо, у новому сезоні ведуча проекту Ольга Фреймут вирушить з "інспекціями" туди, де її найменше чекають. Насамперед - у ті місця, які просять перевірити телеглядачі: школи, дитячі садки, супермаркети, магазини одягу та багато іншого.

http://inspektor.1plus1.ua/
https://www.facebook.com/inspector.freimut
https://vk.com/inspector.freimut