"Інспектор Фреймут" продовжує покращувати українські торговельні мережі

"Інспектор Фреймут" продовжує покращувати українські торговельні мережі

Другий сезон програми "Інспектор Фреймут" сколихнув всю Україну

Поделиться:

Другий сезон програми "Інспектор Фреймут", в межах якого його ведуча Ольга Фреймут проводила перевірки об'єктів соціального значення, таких як школи, дитячі садки, супермаркети та лікарні, сколихнув усю Україну. Торговельні мережі, які попалися на реалізації прострочених продуктів, небезпечних для здоров'я страв кулінарії і продажу алкоголю неповнолітнім, почали вживати термінових кроків з порятунку власної репутації. Основна мета проекту - сприяти позитивним змінам у проблемних сферах українського суспільства - досягнута.

Так, одразу після виходу в ефір телеканалу "1+1" епізоду про супермаркети, мережа "Велика кишеня" змінила свій менеджмент і провела повний аудит роботи мережі. Керівника магазину і продавця, які грубо порушили стандарти якості обслуговування, звільнили. А всі продукти відділу власного виробництва в скандальному супермаркеті було утилізовано.

Нещодавно стало відомо, що правоохоронні органи Миколаєва також відреагували на епізод програми "Інспектор Фреймут", в якому співробітники миколаївського "Фуршету" продали слабоалкогольний напій дитині. Представники кримінальної міліції у справах неповнолітніх склали протокол про адміністративне правопорушення на співробітницю супермаркету, яка продала алкогольний напій неповнолітній дівчинці.

Рішенням адміністративної комісії на неї було накладено штраф. Крім того, співробітники КМДМ направили подання до фіскальної службу про притягнення до відповідальності підприємства. У підсумку на супермаркет було накладено штрафні санкції.
 
Нагадаємо, що Міністр охорони здоров'я України Олександр Квіташвілі прокоментував епізод програми "Інспектор Фреймут" про лікарні, пообіцявши допомогти постраждалим від перебування в психіатричних клініках людям. Ольга Фреймут передала Міністру список таких людей, отриманий від волонтерів, після чого Олександр Квіташвілі запланував візит до психоневрологічний диспансер в Одеській області.