"Інспектор Фреймут" стартує на 1+1 3 вересня

"Інспектор Фреймут" стартує на 1+1 3 вересня

3 вересня о 22:30 на телеканалі 1+1 стартує авторський проект Ольги Фреймут – реаліті-шоу "Інспектор Фреймут".

Поделиться:

3 вересня о 22:30 на телеканалі "1+1" стартує авторський проект Ольги Фреймут – реаліті-шоу "Інспектор Фреймут". У ньому ведуча, відома поборниця прав споживачів, перевірятиме популярні заклади громадського харчування.

"Справу свого життя та своє покликання відтепер я реалізовуватиму в ролі інспектора. Зі мною моя команда - сміливі однодумці, принципові та неупереджені. Ми працюємо над досягненням спільної мети: покращенням української сфери обслуговування, прищеплюванням справедливого ставлення до відвідувачів, підвищенням самооцінки кожного українця і навіть нації в цілому" - розповідає Ольга.

Проект "Інспектор Фреймут" матиме народний характер: ведуча разом з командою керуватимуться думкою глядачів каналу "1+1" та їхніми побажаннями щодо інспекцій закладів громадського харчування. Девіз "Інспектора Фреймут"  - перевірка на совість.

"Нині зміни на краще потрібні в усіх сферах, і починати треба з себе. Ми перфекціоністи, тому пройшли з командою спеціалізовані майстер-класи. З новим досвідом та з незмінною неупередженістю ми провели інспекції не лише в Україні та у відомих європейських закладах. Ми будемо не тільки впроваджувати досвід наших сусідів, а й продемонструємо переваги власної ресторанної культури. Адже нам, українцям, є чим пишатися" - вважає Ольга Фреймут.

Глядачі каналу "1+1" зможуть побачити прем'єру "Інспектора Фреймут" вже у новому сезоні - 3 вересня о 22:30.

Новости по теме