Інтернет-магазин Розетка пропонує зручний та вигідний шопінг у Чорну п’ятницю

Опис Чорної п’ятниці, стаття за матеріалами Rozetka.com.ua
freepik.com

Цього року кількість та різноманіття товарів на розпродажу будуть ще більшими.

Поделиться:

Усе більше українців планують крупні та дрібні покупки на Чорну п’ятницю. Адже цього дня можна відшукати справді вигідні знижки на безліч різних товарів. Як саме можна провести цей день з максимальною користю?

Свято розпродажів

Здається, зовсім недавно в українських магазинах вперше відбулась Чорна п’ятниця - найвідоміша шопінг-подія у світі. Ця давня американська традиція за кілька років стала для нас звичною. Зараз досвідчені покупці вже чекають на великий осінній розпродаж, який цього року відбудеться 24 листопада.

чорна п'ятниця

І справді, тут є на що чекати. Лише на один день у різних магазинах та гіпермаркетах суттєво знижуються ціни на найрізноманітніші товари. Ритейлерам така акція дає можливість привабити якомога більше покупців. А ще - добряче спустошити прилавки перед новим сезоном. Покупці ж отримують цікавий шанс купити потрібні речі за зниженою вартістю. На деякі товари (наприклад, нові моделі техніки) ціна може зменшитися лише на кілька відсотків. Але цілком ймовірно відшукати серйозну знижку до 70% або навіть більше.

Де шукати вигідні знижки у Чорну п'ятницю.

Традиційний спосіб "святкування" Чорної п’ятниці - мандрівки магазинами у пошуках знижених цін. Але у тих, хто працює, ввечері лишається не так багато часу і сил на гонитву за знижками. Крім того, за день більшість акційних товарів можуть розібрати більш спритні покупці.

Звісно, можна взяти відгул і помандрувати на пошуки акцій просто зранку. Та українці здебільшого віддають перевагу більш сучасному різновиду шопінгу. Тобто, інтернет-магазинам, котрі також беруть участь у глобальному розпродажу. Великі онлайн-маркети практично одразу приєдналися до "марафону знижок", щойно його почали проводити в нашій країні.

Комфортні знижки он-лайн

Американські видання печально констатують, що в Штатах Black Friday втрачає своє значення. Мовляв, покупці звикли до сезонних та святкових знижок, тому не квапляться на багатолюдний п’ятничний розпродаж. А чимало людей планують зробити всі потрібні покупки на сайтах електронних магазинів.

Що ж, для американців таке "святкування" справді є нетиповим. Але багато українців вже кілька років поспіль проводять цей день саме у віртуальних магазинах. Тож інтернет-шопінг в четверту п’ятницю листопада з повним правом може вважатися нашою традицією.

Щоб цей день не минув марно, варто трохи підготуватися до нього. Варто вирішити, що саме хотілося б придбати й ознайомитися з середніми цінами заздалегідь. Це дозволить тверезо оцінити розмір знижок, обрати найвигідніший варіант і не спокуситися непотрібними речами. Також варто продумати, до яких онлайн-магазинів завітати щонайперше.

Інтернет-магазин "Розетка" одним із перших підхопив цю традицію. Його постійні клієнти вже добре знають особливості "чорного" розпродажу в цьому велетенському віртуальному гіпермаркеті. В минулі роки акція діяла для електроніки, комп’ютерних товарів, побутової техніки. Також можна було знайти знижки на одяг, взуття, речі для дому, косметику, дитячі товари, книги. Варто очікувати, що цього року кількість та різноманіття товарів на розпродажу будуть ще більшими.

"Розетка" провадить абсолютно прозору політику знижок. 24 листопада ціни на сторінках акційних товарів залишаться незмінними. А отримати знижку зуміють покупці, котрі введуть промокод. Щоб отримати його, слід заздалегідь вказати свою електронну адресу на сайті. Дізнатися про умови акції та підписатись на отримання промокоду можна за посиланням https://rozetka.com.ua/blackfriday/

Новости по теме