Ірина Білик вперше прокоментує Осадчій стосунки з офіційним чоловіком

Ірина Білик вперше прокоментує Осадчій стосунки з офіційним чоловіком

У новому випуску "Світського життя", який вийде в ефір вже у п'ятницю о 22-40, співачка Ірина Білик відверто розповість про своє особисте життя, яке нещодавно зазнало сенсаційних змін. 

Поделиться:

У новому випуску Світського життя, який вийде в ефір вже у п'ятницю о 22-40, співачка Ірина Білик відверто розповість про своє особисте життя, яке нещодавно зазнало сенсаційних змін.

Кілька місяців тому сурогатна матір народила зірці сина Табріза, а тепер співачка перестала приховувати свій перший офіційний шлюб з законним чоловіком - російським стилістом та фотографом Асланом Ахмадовим.

В ексклюзивному інтерв'ю Світському життю Ірина Білик розповість, як вона будує стосунки з чоловіком та як виховує двомісячного сина.

"Коли народився старший син Гліб, ми з його батьком Андрієм були ще молоді, тому рідко бували вдома. Сина доглядали батьки, а в мене були концерти, а ще вечірки, дискотеки. З Табрізом я проводжу дуже багато часу, я дуже мріяла про його появу в моєму житті, і його тато Аслан також дуже мріяв", - розповідає Білик.

Співачка, яка вперше офіційно вийшла заміж, розповість, як будує родину з батьком своєї дитини. Зараз подружжя живе на дві країни, тому кожну зустріч перетворює на свято.

"Для наших стосунків це найкращий варіант, - вважає Ірина Білик. - Тато приїжджає, ми цілуємося, кохаєм один одного. Наше кохання не затьмарене побутовими проблемами".

Хто допомагає зірці у вихованні маленького сина? Які колискові артистка співає немовляті? Як збирається виховувати з Табріза справжнього азербайджанського мачо та яку роль в цьому відіграє чоловік Білик? Та навіщо співачці окрема квартира для малюка?

Не пропустіть! Відверте інтерв'ю Ірини Білик про заміжжя та материнство! Тільки у "Світському житті"! У п'ятницю,о 22-40, на 1+1.