Із третього прямого ефіру шоу "Голос країни. Нова історія" піде два вокалісти

Із третього прямого ефіру шоу "Голос країни. Нова історія" піде два вокалісти

Першого квітня на телеканалі 1+1 відбудеться третій прямий ефір кращого вокального шоу "Голос країни. Нова історія".

Поделиться:

Першого квітня на телеканалі 1+1 відбудеться третій прямий ефір кращого вокального шоу "Голос країни. Нова історія". На сцені зустрінуться учасники команд зіркових тренерів Олександра Пономарьова та Олега Скрипки. На цьому етапі з шоу підуть два вокалісти.

На глядачів каналу 1+1 чекає яскравий першоквітневий ефір, сповнений веселими та феєричними номерами і звичайно справжнє свято вокалу від учасників та зіркової гості, півфіналістки першого сезону "Голосу країни", Наталі Гордієнко.

Шанувальники проекту "Голос країни. Нова історія" впливатимуть на долі своїх улюблених вокалістів. У прямих ефірах кожен конкурсант сольно виконуватиме пісню обрану разом із тренером. Телефонні лінії для голосування будуть відкриті на початку ефіру, тому глядачі відразу матимуть можливість надсилати sms-повідомлення за своїх фаворитів. Кількість sms-повідомлень та дзвінків з одного телефону необмежена. Після підрахунку у кожній команді залишиться по одному вокалісту, який набере найбільшу кількість голосів, після цього ще одному – право продовжувати участь у шоу надасть його зірковий тренер, а двом доведеться заспівати "на виліт". Кращого обере коуч і саме він продовжить боротьбу за головний приз проекту "Голос країни. Нова історія". Таким чином до наступного ефіру потраплять по троє вокалістів з команд Олександра Пономарьова та Олега Скрипки.

Від команди Олександра Пономарьова виступатимуть Марія Яремчук, Галина Безрук, Роман Болдузєв та Кирило Туриченко.

Команду Олега Скрипки представлятимуть Ілларія, Назар Савко, Василь Жадан та Ігор Петров.

Нагадаємо, головний приз шоу "Голос країни. Нова історія" - контракт із найбільшою рекординговою компанією світу Universal Music Group.

Голос країни звучить щонеділі о 20:15 на 1+1.