Канал "1+1" назвав дату прем'єри серіалу "Заборонене кохання"

Канал "1+1" назвав дату прем'єри серіалу "Заборонене кохання"

На "1+1" стартує новий турецький серіал "Заборонене кохання" 

Поделиться:

7 вересня на каналі "1+1" – прем'єра найпопулярнішого турецького серіалу "Заборонене кохання", який у Туреччині побив усі рекорди телеперегляду й був визнаний найякіснішим серіалом останніх років.

Головну роль у стрічці виконала популярна турецька актриса Берен Саат, відома українським телеглядачам за роллю в серіалі "У чому вина Фатмагюль". Також у стрічці задіяні не менш відомі глядачам "1+1" Хазал Кайя ("Сила кохання Феріхи"), Нур Феттахоглу і Небахат Чекре ("Величне століття. Роксолана"). Дивіться першу серію "Забороненого кохання" на каналі "1+1" у понеділок, 7 вересня, о 17:10.                                                     

Серіал "Заборонене кохання" взяв за основу роман письменника Халіда Зія Усаквігіла 1899 року, але дія в картині відбувається в сучасній Туреччині. У центрі сюжету – молода красуня Біхтер (Берен Саат), яка, щоб позлити свою матір (Небахат Чекре), виходить заміж за багатого й успішного Аднана (Сельчук Ентем), вдівця з двома дітьми, який годиться їй у батьки. Спочатку сімейне життя пари складається вдало, але поступово все починає руйнуватися. Причина тому - Бехлюль (Киванч Татлитуг) - племінник Аднана, який живе на утриманні дядька в їхньому будинку. Бехлюль – бабій і гульвіса, в нього закохана дочка Аднана Ніхаль (Хазал Кайя). І от між Бехлюлем і Біхтер спалахує заборонене кохання. Але чи готовий Бехлюль відмовитися від усього і боротися за свою любов?...

"Серіал "Заборонене кохання" став доленосним у моїй акторській кар'єрі: саме завдяки йому я стала знаменитою. А образ Біхтер зайняв важливе місце в моєму житті, тому що завдяки своїй героїні я зрозуміла багато чого про те, що значить бути справжньою жінкою, перейняла в неї якісь звички, манери, стала сама більш ніжною та м'якою", - каже виконавиця головної ролі актриса Берен Саат.

За роль Біхтер у серіалі "Заборонене кохання" Берен Саат удостоєна однієї з найпрестижніших нагород Туреччини - "Золотого метелика".

Дивіться серіал "Заборонене кохання" на каналі "1+1" з понеділка по п'ятницю о 17:10.