Канал "1+1" почав зйомки другого сезону проекту "Поверніть мені красу!"

Канал "1+1" почав зйомки другого сезону проекту "Поверніть мені красу!"

Дарувати героїням нове життя і виправляти вади зовнішності, як і раніше, буде команда порятунку, що складається зі справжніх професіоналів.

Поделиться:

Канал "1+1"  почав зйомки другого сезону проекту про неймовірні перетворення жінок "Поверніть мені красу!". Дарувати героїням нове життя і виправляти вади зовнішності, як і раніше, буде команда порятунку, що складається зі справжніх професіоналів своєї справи: одні з найкращих пластичних хірургів Європи Дмитро Слоссер і Ростислав Валіхновський, психолог Олена Любченко і дизайнер Андре Тан.

Успішні перевтілення героїнь першого сезону проекту так вразили глядачів, що на кастинг другого сезону було отримано в 5 разів більше анкет. Було багато претенденток на участь у програмі з проблемами, аналогічними проблемам героїнь першого сезону: це і відновлення форми носа після складних травм, як у Лариси Погорілої, і пластика грудей після онкооперацій, як у Олени Видріної, і реконструкція обличчя, спотвореного гемангіомою, як у Аліни Педько.

"Жінки, які втратили надію змінити свою скалічену через фізичні вади долю, зрозуміли, що в проекті "Поверніть мені красу" їм справді можуть допомогти й подарувати можливість почати нове життя. Також вони побачили, що українські хірурги - справжні професіонали, яким під силу операції будь-якої складності. Другий сезон "Поверніть мені красу!" для команди порятунку буде справжнім викликом, оскільки експертів чекають ще складніші випадки, і в кожному вони обіцяють героїням стовідсотковий результат", - кажуть продюсери" Sisters Production".

У другому сезоні проекту, крім унікальних операцій, глядачі стануть свідками всього процесу лікування героїнь, а також отримають цінні поради професійних лікарів різних напрямків. Фахівці розкажуть і покажуть, що може спричинити проблеми зі здоров'ям, розвіють міфи про причини різних захворювань, продемонструють новітні способи їх лікування і дадуть конкретні поради, як підтримувати свій організм в порядку.

"Життєві історії героїнь другого сезону вражають. На їхню долю випало стільки бід, випробувань – здавалося б, людина просто не може таке витримати! Психолога проекту чекає складна робота, і Олена Любченко сподівається, що спостерігаючи за її роботою з героїнями, глядачки зможуть глянути на свої проблеми з боку і дізнаються, як їх можна розв'язати", - розповідають продюсери "Sisters Production".

Проект "Поверніть мені красу!" створюється за італійським форматом "Bella Piu 'Di Prima", адаптованим під українського глядача. Виробництво проекту веде команда "Sisters Production".