Канал "1+1" здає дітей напрокат

Канал "1+1" здає дітей напрокат

Вчора на каналі "1+1" стартувало унікальне реаліті-шоу, завдяки якому молоді люди мають можливість перевірити, чи дійсно вони готові до батьківства.

Поделиться:

Вчора на каналі "1+1" стартувало унікальне реаліті-шоу, завдяки якому молоді люди мають можливість перевірити, чи дійсно вони готові до батьківства.

"Діти напрокат" - це соціальний експеримент, який покликаний допомогти молодим людям перевірити практикою, чи справді вони готові до родинного життя. У шоу приймають участь п’ять молодих пар, які ніколи не мали дітей, та не мають досвіду подружнього життя. Протягом трьох тижнів учасники реаліті вчаться жити разом та виховувати дітей. Головна мотивація для участі у шоу – бажання перевірити свої сили, та зрозуміти, як це "бути батьками".

На  відчайдушній експеримент зважились п’ять пар:

Олена Гречко та Юрій Ремізов
Хлопець та дівчина познайомилися п’ять років потому у кафе, де Юрій працює барменом. Молоді люди кілька років спілкувалися як друзі, потім почали зустрічатися, а півроку тому Олена переїхала з гуртожитку до квартири Юри, де вони мешкають разом з його мамою та братом. Зізнаються, що у їх стосунках кроки до перемир’я робить той, хто почав сварку. Не люблять провокувати скандали.

 
Аннет (Ганна Путіліна) та Шапік  (Олександр Редега).
Олександр – зірка  інтернету. Робить дурнуваті вчинки, знімає їх на відео і викладає у своєму блозі. Найвідоміший безглуздий вчинок – стрибок із поїзда метро.  .
Анет – студентка  медколеджу. Дівчина зустріла Шапіка та закинула навчання. Роздягається на камеру - аби  також стати зіркою інтернету.
Цікаво, що до участі у проекті пара разом не жила – молоді люди хочуть використати участь у шоу як привід побути разом.


Ганна та Андрій
Андрій живе у Сімферополі. В минулому – віце-чемпіон світу з армреслінгу. До зустрічі з Ганною серйозних стосунків не мав, але жінок було чимало.
Ганну не лякає різниця у віці із Андрієм. Більше того – поруч з ним дівчина вперше почала мріяти про весілля. Галя зізнається, що коли вперше побачила Андрія "у реалі", то зрозуміла, що "ось він, єдиний".  Їхні стосунки розвивалися стрімко. Через місяць після знайомства Аня переїхала  в холостяцьку квартиру Андрія - відтоді два роки мріє про справжнє весілля.
 
Світлана та Сергій
Сергій – соліст Харківського театру опери та балету. Працює по дванадцять годин на добу. Заробляє дві тисячі гривень на місяць.
Світлана  народилася і живе у Харкові. Працює офіс-менеджером. Вечорами вишиває бісером і багато читає.
Сергій та Світлана познайомилися на корпоративі. Світлана була серед його організаторів, а Сергій підробляв ведучим. Того дня у дівчини був день народження. Дізнавшись про це, хлопець скористався моментом та заспівав іменинниці "Многая літа". Через місяць відбулося їх перше побачення у театрі.  Але молоді люди бачаться рідко – робочі графіки співака  й офіс-менеджера не збігаються. До речі – кілька місяців  тому Сергій переїхав до батьків Світлани, але тут йому дозволяють голосно співати  лише тоді, коли вдома нікого немає.


Ольга та Юрій
Юрій  мешкає в селі Трибухівці на Тернопільщині. Працює завідувачем складу на місцевому заводі, а Ольга навчається у Тернопільському технічного коледжу.   
Вони зустрічаються майже рік – але бачаться не більше двох днів на тиждень. Оля приїжджає до рідного села лише на вихідні. Розваг у Трибухiвцях небагато. Сауна з баром – найулюбленіше  місце відпочинку. Веселяться Оля  і Юра разом із великою компанією  друзів. Тут вважають, що сауна без пива – гроші на вітер. Перевірка своїх  почуттів під час експерименту –  найбільш ризикований крок саме для  цієї пари, адже Юра та Оля – єдині  серед учасників проекту, хто  вже запланував весілля. Воно має  відбутись через два місяці після закінчення зйомок.