Катерина Осадча вдягнула вінок на "Корольок-пташку співочу"

Катерина Осадча вдягнула вінок на "Корольок-пташку співочу"

Телеведуча взяла інтерв'ю у турецької зірки і зробила їй незвичайний подарунок  

Поделиться:

Телеведуча взяла інтерв'ю у турецької зірки і зробила їй незвичайний подарунок. На прем'єрі нової турецької стрічки Aşk Sana Benzer ("Кохання схоже на тебе") в Стамбулі зібралися найулюбленіші актори українських телеглядачів - зірки серіалів "Корольок-пташка співоча" та "Величне століття".

Знімальна група "Світського життя" стала єдиним українським ЗМІ, що потрапила на цей захід. 

Тож в новому випуску програми вже сьогодні увечері телеглядачі побачать перше інтерв'ю виконавиці головної ролі у серіалі "Корольок - пташка співоча" акторки Фахрійє Евджен, якій заздрять усі жінки світу, адже красуня вже вкотре ділить знімальний майданчик з одним з найбажаніших чоловіків світу - актором Бураком Озчивітом. 

Фахрійє розповіла Катерині Осадчій, як їй вдається утримувати звання найстильнішої акторки. В свою чергу українська телеведуча, знаючи про пристрасть Фахрійє до головних уборів, зробила акторці подарунок - традиційний український вінок. Зірка серіалів зраділа і одразу ж приміряла презент, в якому стала схожа на справжню українку. 
У відвертому інтерв'ю Каті Осадчій Фахрійє розповіла, як їй вдається тримати форму та розповіла про свої відчуття під час зйомок "весілля" зі своїм екранним нареченим у виконанні Бурака Озчивіта. 

Що насправді пов'язує цей гарячий телевізійний дует - дізнайтеся сьогодні у "Світському житті", о 22-55, на 1+1. 

Читайте також: Катя Осадча розповіла, чим її вразили тренери "Голосу. Діти"