Катерина Осадча: "Всі мої чоловіки не хотіли зайвої уваги до себе"

Катерина Осадча: "Всі мої чоловіки не хотіли зайвої уваги до себе"

Ведуча програми "Світське життя" знялася для глянцю у новому образі

Поделиться:

Чарівна Катя Осадча стала головною героїнею нового випуску журналу Viva! Ведуча програми "Світське життя" на "1+1", яка незабаром відзначить 10-літній ювілей, розповіла про особисте, а також вперше показала архівні фотографії зі свого сімейного альбому.

Як відомо, Катя – мама чарівного хлопчика. І він єдиний чоловік,  з яким вона з'являється на публіці. Журналістам видання телеведуча розповіла, чому зробила такий вибір та ніколи не афішує своє особисте життя.

"Я не можу впливати на людей, які поруч зі мною. Всі мої чоловіки не хотіли зайвої уваги до себе. Рішення про спільний публічний вихід – це все ж таки рішення обох, і ніхто нікого не повинен змушувати. І потім, ви думаєте, що в мене було так багато романів. Всіх моїх чоловіків за 10 років можна перерахувати на пальцях однієї руки. І навіть ці стосунки далися мені важко, тому що на першому місці в мене завжди син та робота. У цій зв'язці місця для чоловіка якось особливо не знаходилося", - поясняє Осадча.

Також вона відповіла на питання, чи змогла б вона зустрічатися із чоловіком з шоу-бізнесу.

"Не знаю, важко сказати. Я не думала про це. Мені здається, такі речі ніхто не може прогнозувати і щось наперед загадувати. Все, що стосується почуттів, відбувається в незалежності від того, думаєш ти про це або ні".

Повну версію інтерв'ю читайте у новому номері журналу Viva!

А ювілейний випуск програми "Світське життя" в ефірі каналу "1+1" дивіться вже незабаром. Не пропустіть найяскравішу подію літа!