Катя Осадча допитає жінок-депутаток про особисте життя

Катя Осадча допитає жінок-депутаток про особисте життя

Дивіться у "Світському житті" сенсаційний репортаж з Верховної Ради.

Поделиться:

Дивіться у "Світському житті" сенсаційний репортаж з Верховної Ради. В новому скликанні народних обранців – чимало жіночих облич. Депутатки-новачки зізналися Катерині Осадчій, що робота політика значно вплинула на їхнє особисте життя.

Віце-спікер Оксана Сироїд – жінка незаміжня. Проте через роботу не має часу думати про особисте: "Не маю ні часу, ні потреби про це рефлексувати. Якщо воно стається – то стається природно", – вважає Оксана Строїд.


А ось дружина Юрія Луценка – Ірина – ставши народним депутатом, бачиться з чоловіком щодня не тільки вдома, але й на роботі. Проте подружжя не тільки не втомлюється один від одного, а навіть влаштовує романтичні подорожі, щоб побути наодинці.


Сімейне життя новоспеченої депутатки Вікторії Сюмар не витримало. Народна обраниця зізналася Катерині Осадчій, що через політику розійшлася з чоловіком.


Олександра Кужель, яка днями стала бабусею вчетверте, поділилася подробицями весілля доньки Юлії Тимошенко Євгенії. Що дарували молодятам VIP-гості? Як облаштувалися у сесійній залі троє братів Балоги та чому депутат Парасюк приховує кохану?


Усі подробиці – сьогодні у "Світському житті", о 22:55, на "1+1".