Катя Осадча навчила П'єра Рішара українських тостів

Катя Осадча навчила П'єра Рішара українських тостів

Мес'є завітав до української столиці, щоб презентувати вино з власних виноградників.

Поделиться:

Новий випуск "Світського життя", який вийде в ефір вже сьогодні, о 22-40 на 1+1, покаже пригоди "високого блондина в чорному ботинку" П'єра Рішара у Києві.

Мес'є Рішар завітав до української столиці, щоб презентувати вино з власних виноградників. Не зважаючи на поважний вік - 81 рік, зірка французького кіно не втратив смак до життя: вино, подорожі та красиві жінки досі активно його цікавлять. 

В ексклюзивному інтерв'ю "Світському життю" актор розповість про свій стиль життя. За келихом вина власного виробництва, П'єр Рішар зізнається Катерині Осадчій,  чому дуже нервує, коли залишає кохану дружину саму, а також розповість про найлюбленіший процес у виноробстві.

"Звісно, дегустація! Спочатку ти багато працюєш, а у фіналі отримуєш винагороду – можливість скуштувати!" - посміхається актор.

А щоб дегустація вишуканих французьких вин йшла бадьоріше, Катерина Осадча навчила актора-винороба українських тостів. Вигук "Будьмо!" так сподобався Рішару, що він пообіцяв навчити цьому всіх своїх друзів у Франції.  

В інтерв'ю Рішар з гордістю розповість про синів-музикантів та про своїх не менш відомих друзів. Актор багато років товаришує з хуліганом французького кіно Жераром Депард'є, незважаючи на важкий характер останнього. Можливо, саме Депард'є навчив розважливого Рішара бешкетувати. Актор розповість, як він контролював депутатів французького парламенту в часи, коли жив на баржі, та згадає, як шокував туристів, які пропливали поруч. 

Не пропустіть! Відверті зізнання народного улюбленця тільки у "Світському житті", у п'ятницю, о 22-40, на 1+1.

Новости по теме