Катя Осадча показала чоловіка, з яким зустрічала Новий рік

Катя Осадча показала чоловіка, з яким зустрічала Новий рік

Ведуча "Голос. Діти" і "Світського життя" виклала у мережу зворушливий знімок

Поделиться:

Уже у січні глядачі побачать Катерину Осадчу одразу у двох проектах -   шоу "Голосі. Діти -2 ", яке стартує 25 січня, а також у новому сезоні "Світського життя". Тим часом на зимові свята ведуча вирішила влаштувати собі невелички канікули. Як ми вже розповідали, напередодні Нового року вона разом із сином Іллею побувала в Брюсселі.

А от саму новорічну ніч Катя провела вдома, у Києві. Вона опублікувала фото біля ялинки і залишила для глядачів щире привітання: "Це був важкий рік, але саме у 2014 році ми зрозуміли, що якщо ми будемо разом, то ми сила. Ми пишаємося своєю країною, віримо в краще і нізащо не падаємо духом. Цей рік подарував мені нових друзів, нові знайомства і нові почуття. Я дякую долі, що теро я точно знаю, що можна бігти і робитиробитиробити тільки тому, що та у треба. Я точно знаю, що цей рік ми прожили недрама. Дякую всі хто був поруч. До зустрічі у 2015. Ми будемо в далі працювати, Світське життя цього у 2015 відзначає 10 років в ефірі. З Новим Роком!!!!!!"

Цей вечір вона провела у сімейному колі і розмістила у своєму Інстаграм фото із найголовнішим чоловіком у своєму житті - зі своїм татом.

Читайте також: Святкова фотосесія Тіни Кароль з сином